USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Четверта трійня у «Будинку щастя»: відома луцька модель Анна Тріль народила донечок. Фото

20 Вересня 2021 15:51
20 вересня стало ще одним незабутнім днем у Волинському обласному територіальному медичному об’єднанні захисту материнства і дитинства. Адже сьогодні з перинатального центру додому поїхала вже четверта трійня. Цього разу щедрий лелека завітав у родину Трілів з Луцька.

Аж трьох донечок подарувала чоловікові відома луцька модель, власниця модельної агенції Grace Model House, засновниця Lutsk Fashion Weekend Анна Тріль.

Як розповіла генеральна директорка медичного закладу Ірина Горавська, уперше в історії їхнього перинатального центру народилася трійня дівчаток.
Читати ще: Луцьку трійню виписали з обласного перинатального центру

«Загалом, трійні ніколи не народжуються доношеними. Відповідно до всіх протоколів, розродження відбувається дочасно, бо інакше, якщо пропустити цей термін, є ризик втратити когось із діток. Тож період виходжування цих малюків є трошки довшим, ніж зазвичай, – пояснила Ірина Іванівна. – Тому й на загал про таку щасливу подію ми повідомляємо, коли дітки вже виходжені, здорові і йдуть додому».

Привітати щасливих батьків прийшли велика родина та друзі – з квітами, кульками, подарунками і всеохопним щастям в очах та усмішках.
«Хочемо побажати, аби ваші дівчатка були здорові, аби Бог дарував їм щасливу долю. Хай у діток все в житті складається якнайкраще, – вітаючи щасливих батьків, сказала старша медична сестра Тетяна Кардаш. – А мамі з татом – сил, наснаги й терпцю. Знайте, що ми завжди допоможемо, порадимо».
Благодійний фонд «Дитяча місія. Україна» презентував тепер уже багатодітній родині дитячі автокрісла, в яких юні леді й вирушили у першу мандрівку додому. Очільниця фонду Людмила Лонюк побажала діткам міцного здоров’я та Божого благословення.
Читати ще: Потрійна радість у «Будинку щастя»: трійню, яку виходжували майже три місяці, виписали додому

А Ірина Горавська взяла з тата й мами обіцянку, що щороку в день народження вони з донечками приходитимуть у перинатальний центр, аби похвалитися, як підросли.
«Я щаслива, що Бог подарував мені таку сім’ю. Бо сім’я – це найголовніше в житті, – не ховаючи щасливих сліз, поділилася Анна Тріль. – Ми з чоловіком будемо робити все, аби наші донечки зростали щасливими й здоровими».

Молода матуся додала: дівчаткам уже обрали імена, але поки що це – секрет, навіть друзі не в курсі, повідомили тільки найближчим людям.
«Якщо чесно, коли ми дізналися, що в нас буде трійня, спочатку запанікували. Але потім прийшло усвідомлення, що Бог дарує нам потрійне щастя, – додала Анна. – Загалом, трійка – моє улюблене число. Бог триєдиний, я народжена третього числа, а дівчатка – 30-го. Навіть у прізвищі Тріль воно вгадується. Одне слово, як корабель назвеш, так він і попливе. Наш корабель – міцний і наповнений щастям».

Читати ще: У луцькому «Будинку щастя» народилася третя трійня
«Ми дякуємо перинатальному центру, нас тут приймали на найвищому рівні. Окрема вдячність – Ірині Іванівні, вона сама мене оперувала. Я дуже класно відновилася, бо ж «засмагаю» тут давненько. Донечки наші, дякувати Богу, виходжені, здоровенькі. Я всім рекомендую народжувати саме тут, бо в перинатальному центрі – найкращий і найлюдяніший персонал», – зазначила молода мама.

Оксана ГОЛОВІЙ

Фото Олександра ЗЕЛІНСЬКОГО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Оксана Показати IP 20 Вересня 2021 16:24
Нехай ростуть здоровими та щасливими на радість батькам та усій родині !)
Ніна Показати IP 20 Вересня 2021 20:46
Як добре, що у такої красиво дівчини народилися дівчатка! Щастя усім і міцного-міцного здоров'я!!! Віри, Надії і Любові сім'ї , родині і друзям!
Ірина Показати IP 22 Вересня 2021 00:36
Так приємно читати такі новини

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus