USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чому рашистський шабаш в Лужниках – телеілюзія: експертний аналіз відео

22 Березня 2022 23:31
Святковий «концерт», який відбувся в московських Лужниках 18 березня цього року і був приурочений до восьмої річниці анексії Криму, став квінтесенцією рашистської пропаганди, за якою ми більш уважно почали спостерігати лише з 2014 року.

Це так зване шоу не лише звелося до традиційних маніпуляцій, підмін понять, переписування історії та відвертої брехні. Адже цей традиційний «набір Соловйова» ллється на голови «запоребриків» щодня і безперервно. На Лужниках рашисти пішли значно далі, пише Західний інформаційний фронт.

Прикметно те, що на цьому «заході» виступав осатанілий вождь заляканих ординців Володимир Путін.

Виступав нібито як годиться, з мікрофоном, в прямому ефірі, під скажене завивання та оплески вдячних громадян. І все ніби гаразд, якби не деякі але: професійні телевізійники помітили певну штучність та неприродність годинної телевізійної картинки.

А детальний аналіз виявив узагалі результати, що шокують: більш ніж вірогідно, що весь цей «концерт» насправді – купа склеєних і підмонтованих кадрів.

Та й фізична присутність там Путіна має дуже непереконливий вигляд. Одне слово, весь цей горе-патріотичний угар виявився насправді змонтованою фікцією.

«Західний інформаційний фронт» звернувся до телевізійного журналіста Степана Грицюка, за плечима якого безліч телевізійних проєктів, прямих ефірів, сюжетів, студій, фільмів та стендапів. Разом з ним з’ясовували, що ж насправді кремлівські пропагандисти втюхали отарам вузьколобих кацапів.

«На концерті такого рівня мало б працювати щонайменше 20 камер, телевізійні крани. А картинка від початку до кінця штучно зліплена. Якщо беремо співаків, то у них – лише великий і середній кадр. Немає «прольоту» по трибунах, немає знімань від глядача на концертний майданчик. Цього всього немає.

Якщо візьмемо людей довкола сцени – їх було кілька десятків – то видно, що вони живі, вони реально там були. А от ті тисячі, що були на трибунах… Мені видається, що це – комп’ютерна графіка, картинка нечітка», – каже Степан Грицюк.

Телеексперт порівнює цей «концерт» з аналогічним концертом, що відбувався торік, і робить висновок: минулорічний концерт був справжнім, а цьогорічний – напів- або цілком фейковий.

Те ж стосується і безпосередньої присутності на «заході» Путіна.

«У мене дуже великі сумніви, що він там був. Путін під час прямого ефіру чомусь зникає і його «обриває» Газманов. Потім ідуть інші виступи. І лише в кінці Путін з’являється знову. І потім ще раз так. Згадайте його зустріч з працівницями Аерофлоту, де також спеціалісти довели, що це був монтаж. Його записали, а потім «доклеїли» цих жінок. Згадайте його в церкві, оточеного працівниками ФСО, які грали роль вірян.

І зараз, в стані війни, коли він сидить в бункері, ви вірите, що він може з’явитися перед багатотисячним натовпом? Я не вірю. Це – неможливо.

Скидається на те, що його записали в бункері та наклали на картинку стадіону. Або інша версія: його самого записали на стадіоні в обмеженому колі людей, які перебували біля сцени. А потім все інше підставили до цього відео», – пояснює Степан Грицюк.
Окрім цього, медіаексперт виокремлює те, що в кадрах з трибун часто проглядаються порожні місця, а потім – ці місця вже заповнені глядачами.

Усе це може бути тільки в Росії. Якщо уявити собі, що таке могли б зробити українські чи інші телевізійники… Ну це просто на голову не налазить», – додає експерт.
Далі розбираємо конкретні моменти брехні та маніпуляцій і робимо висновки

Маніпуляція №1 – глядачі минулорічного концерту дивом телепортувалися у 2022 рік
Маніпуляція №2 – аншлаг на трибунах домальований
Маніпуляція №3 – порожні місця на трибунах враз стають заповненими
Маніпуляція №4 – раптове зникнення Путіна
Маніпуляція №5 – спроба зачищення «ляпів»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus