USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чому в ЛДБК немає готових та зданих квартир у продажі?*

11 Березня 2020 08:00
Без жодних пересторог лучани інвестують свої кошти в житло від ЛДБК. Надійний забудовник має таку репутацію, що його квартири практично повністю розкуповують за рік до здачі будинку. Саме тому готові та здані помешкання в забудовника придбати нереально – їх розбирають ще на стадії будівництва. А найпопулярніші пропозиції розкуповують у перші тижні відкриття передпродажу.

Найближчий термін здачі будинку від Будівельної компанії ЛДБК – вересень 2020 року. Охочим придбати житло від цього забудовника і заселилися цього року, варто поспішити, адже кількість квартир дуже обмежена. Так, однокімнатних квартир у третьому будинку вже немає, а за дво- та трикімнатними варто йти вже, бо їх залишилось небагато.

Фактично, у межах Луцька залишилося не так багато місць для справді комплексної забудови, більшість ділянок, відведені у місті під житло, настільки невеликі, що не дозволяють збудувати цілісні комплекси з повною інфраструктурою: від ландшафтного дизайну до спроектованих прибудинкових територій зі спортивними, відпочинковими зонами. В результаті забудовники намагаються втиснути чим побільше квадратних метрів, ущільнюючи тим самим площу забудови та порушуючи існуючі будівельні норми, аби отримати прибуток. А чи буде комфортно жити в такому щільно забудованому мікрорайоні – не переймаються. Але це точно не про ЖК «Caramel Residence», де крім житлової забудови запроектовані зони відпочинку, облагороджена та освітлена прибудинкова територія зі спортивними та ігровими майданчиками. Таке собі міні-містечко в серці міста.

Компанії ЛДБК не потрібно заманювати покупців знижками та акціями: люди не сумніваючись в репутації забудовника, охоче купують житло ще за рік-два до його здачі, як то кажуть, «на стадії котловану», адже знають, що обіцяні строки будуть дотримані. ЛДБК довіряють не тільки приватні клієнти, а й держава, адже компанія вже більше 15 років працює з державними програмами в сфері будівництва житла. Компанія першою на Волині почала працювати з держпрограмами. «Доступне житло», молодіжне кредитування, фінлізинг, забезпечення житлом силовиків, рятувальників та атовців, – забудовник уже давно успішно акредитується за цими напрямками, і не підвів жодного разу.

«Ми працюємо так, що нам не соромно дивитися клієнтам в очі, адже якість ЛДБК ще не перевершила жодна компанія», – не без гордості кажуть працівники. Тут вже є свої постійні клієнти, які цінують якість, і, маючи житло від луцького забудовника, не шукають інших компаній, а обирають квартири ЛДБК.

Уже восени цього року буде зданий в експлуатацію третій будинок. Наступна черга здачі в житловому комплексі «Caramel Residence» - 2021 рік, а у квітні цього року стартує передпродаж на будинки № 5 та № 6. Тому не варто зволікати з покупкою тим, хто хоче якнайшвидше святкувати новосілля в омріяному житлі, адже квартири від ЛДБК розкуповують як гарячі пиріжки.

За більш детальною інформацією щодо квартир у комплексі звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus