USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Чорна мітка»: Фейгін назвав умову для того, щоб оточення Путіна ліквідувало диктатора

27 Листопада 2022 00:23
Російський правозахисник Марк Фейгін пригадав, як усували з посади Генсека ЦК КПРС Микиту Хрущова. Адвокат вважає, що Путіна теж приберуть, але для цього треба певний імпульс.

Про це пише УНІАН.

«Генералітет російської армії – такі самі воєнні злочинці, ми з них не робимо безневинних ягняток. Але вони про інше. Вони, безперечно, навіть на початку війни розуміли, до чого все йде. Звісно, для них було б комфортніше, щоб війни не було й можна було б ці проблеми розв’язувати, поступово виходячи з режиму санкцій. Тому в цього середовища, безумовно, склався якийсь консенсус. Проблема в іншому – що навіть попри ремствування й незадоволення, про які періодично проривається публічна інформація, вони не готові чинити якісь дії», – сказав Фейгін.

Він додав, що еліта російської армії не готова ліквідувати Путіна.

Читати ще: Путіна можуть ліквідувати за сценарієм Усами бен Ладена, – колишній віцепрем’єр РФ

«Вони хочуть, щоб усе зруйнувалося саме, щоб Путін вмер, чи його вбили, чи він подавився грибами, але не дай, Боже, самим суб’єктивізуватися, ухвалювати якісь рішення. Так сталося з Хрущовим, коли йому зателефонував Семичастний і сказав: усе, чао, проводимо пленум ЦК (на якому його звільнили з посади першого секретаря партії). Тому я вважаю, що їм, найімовірніше, потрібен якийсь імпульс. Щоб хтось вчинив публічне самознищення шляхом виголошення Путіну «чорної мітки». Так, у такої людини доля, якій не позаздриш, можливо, але вони це підхоплять», – зазначив адвокат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus