USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Онищенко на сторінках Time розповів про злочини Порошенка

24 Грудня 2016 09:55
Народний депутат Олександр Онищенко, оголошений в розшук, опублікував на сайті американського журналу Time статтю, в якій звинуватив президента України Петра Порошенка в корупційній діяльності та усуненні ворогів за допомогою НАБУ.

Цією публікацією Онищенко послав так би мовити «чорну мітку» президенту Порошенку, переконаний народний депутат України Ігор Попов.

У матеріалі Онищенко каже, що був свідком президентської корупції, масштаби якої він охарактеризував як безпрецедентні. "За останні три роки я особисто був свідком, як Петро Порошенко вкрав сотні мільйонів доларів, вимагаючи відкати від кожного контракту, пов'язаного з будь-яким державним підприємством в Україні", - пише депутат.

За його словами, ті, хто відмовлявся платити, розглядалися як нелояльні, і надалі вони цілеспрямовано і систематично піддавалися нападу з боку уряду. Онищенко додав, що сам опинився в списку "недругів", і його випадок є класичним прикладом тактики Порошенка.

"Я, член українського парламенту, особисто був свідком залученості Петра Порошенка в корупцію у масових і безпрецедентних масштабах. Порошенко краде сотні мільйонів доларів, вимагаючи відкати з кожного контракту, пов'язаного з будь-яким українським підприємством. Ті, хто відмовилися платити – систематично зазнають переслідувань", – заявив Онищенко.

Нардеп у статті запевняє, що його випадок – класичний приклад тактики Петра Порошенка.

"Коли він відчув, що я діяв віроломно, підтримуючи прозахідні опозиції, він змусив Національне бюро із боротьби з корупцією запровадити кримінальні звинувачення проти мене", – вважає депутат.

Депутат-утікач пише, що міністр економіки України Айварас Абромавичус саме тому пішов у відставку, що не хотів прикривати корупцію.

"Ми не можемо допустити, щоб президент Порошенко продовжував діяти тими ж методами, що і його попередник президент Янукович. Настав час покласти край цій брехні", - закликав у матеріалі Онищенко, якого позбавили депутатської недоторканності.

Зазначимо, що стаття Онищенка в Time опублікована в розділі думок, і не обов'язково відображає точку зору редакції видання.

Нагадаємо, що раніше Онищенко заявляв, що володіє "компроматом" на українського президента. Нардеп звинуватив Порошенка в корупції, тіньових схемах, відкатах, «приватизації» Верховної Ради. Онищенко наполягає, що займався для Порошенка скупкою голосів у Верховній Раді і має аудіозапис розмов, які підтверджують це. За словами втікача, протягом року він записував свої бесіди з президентом на ручний годинник з диктофоном.

В Адміністрації президента України спростували звинувачення народного депутата і заявили, що Порошенко зацікавлений у завершенні слідства по справі Онищенка.

Нардеп Ігор Попов заявив, що публікацією в Times Онищенко послав «чорну мітку» Порошенку.

—Причина — публікація зроблена на сайті поважного Time а не якоїсь блогплатформи – це серйозно. Після свят не дивуйтесь і сюжету на CNN, тим більше обоє входять до однієї серйозної медіа-групи, — відзначив він.

—І якось воно так співпало із Скайп-допитом Онищенка слідчими НАБУ. НАБУ не дуже хотіло відкривати провадження, а потім було би не проти опитати Довгого і закрити справу. Але тут випадково прилетів до Києва американський інспектор з Мінюсту, професійний і поінформований фахівець Robert P. Storch, і після Нового Року саме він проводитиме аудит діяльності НАБУ. До них їде ревізор, і не фінансові витрати він буде перевіряти, — пояснив нардеп.

— Після інавгурації Трампа ви хочете провести переговори по відносинам нової адміністрації з Україною? Ну повчіться, як треба готуватися до таких переговорів. В такій позиції керівництву України важко буде не погодитися із «Планом Манафорта» по Україні. Гачок – штука гостра, — додав він.



Нагадаємо, раніше Онищенко розповів, коли «приберуть» Порошенка і хто стане його наступником.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Коля Показати IP 24 Грудня 2016 10:44
ТО ж усі вже дагадується, що робиться в Україні. Якби Порошенко вже сам хоч тільки мав все а то скільки ще біля нього, і нікого в тюрму не посадили а всі зажираються, а кров ллЄться чоловіків , ну це ж жах і Дяшко такий крикун ніби заробив чесно те що задекларував. Ну як так щоб такі міліони і всі чесним трудом мозолями заробляли. От і цьому причина Президента що він прикриває і тих хто декларує статки міліонні і ніяких дій не вчиняє . Там половина треба в тюрму або все майно списати на користь людей хворих , дітей які потребують копійки кожен день, от списали б це все, всі статки земельні майно описати віддати хворим , знедоленим от тоді уло все по-іншому. А то навіть Самопоміч вже невідомо що робить, чи то за справедливість в країні чи то за бабло. І Парасюк який гнав Януковича а зараз ніби краще? Так що треба усім задуматись, що відбувається зараз все розкрадають! А Порошенко повинен тримати порядок, садити брехунів корупціонерів в тюрми а не прикривати їх -ми ж його для цього обирали
Анонім до Коля Показати IP 24 Грудня 2016 11:18
"А Порошенко повинен тримати порядок, садити брехунів корупціонерів в тюрми а не прикривати їх -ми ж його для цього обирали" - ТАК У САМОГО Ж ХРЮШКА В ПУХУ !!!!!!
Геннадій Показати IP 24 Грудня 2016 11:15
Ну коля частково прав. Президент повинен не ховати корупційні схеми а розкривати . Нащо були потрібні ті декларації якщо нічого не змінилось! Невже чесно заробили, то чому полізли в державний сектор, лобіювати свої інтереси, щоб інші ларки зняти,як у Луцьку зокрема а поставити РОШЕН і ларьок в Центрі Луцька депутата Луцької міської ради Ткачука Є. А ларьки в яких працювали люди щоб вижити ,щоб на хліб заробити -зняли і роботи ніхто не дав цим людям, а потім такий як Ляшко скаже що не давайте пенсію, а то "лєто красное пропела", а де ж тим людям влаштуватись на роботу? Якщо конкурси в державну службу корупційні
11 Показати IP 24 Грудня 2016 11:20
Ви думали що в Європу будем без віз їздити ,така умова була ,ще цього не зробили. А що красти ніхто не буде такої умови не було
Анонім Показати IP 24 Грудня 2016 11:20
то всьо винен ізя гройсман, який постійно стоїть за спиною парубія і керує ним як маріонеткою
виборці чи до Анонім Показати IP 24 Грудня 2016 11:49
електорат- як добре ,що хоч ми не винні.
764 Показати IP 24 Грудня 2016 11:27
Типовий хохол вкрав 100 рублів і втік усіх давши ще за 100 рублів.
Елизавета Показати IP 24 Грудня 2016 12:34
Вигнали Януновича, який зажрався і все собі тянув в Межігір"я!МАло бути покращення, всі чекали і надіялись, адже не бумали що на кров"ї людей будуть так рватись до влади!!!! І що після цього -влізли в крісла, продали Крим, розпочали війну на Донбасі, постраждало стільки людей, стільки загинуло, скільки втратило житло. добробут набутий ще прадідами. Збільшили в рази оплату за комунальні послуги, почали забирати за несплату квартири, безробіття процвітає, на роботу, де платять нормально можуть влаштуватись тільки окремі люди, долар зріз в рази, пенсіонери стали жебраками, їм субсидії дають і то перевіряють як живе, що їсть, а то ще може обманув державу! Самі владці подали декларації в яких по мільйони, земельні ділянки в кращих місцях, будинки,віли, шуби , золото і т.д. Перед цими деклараціями людям кинули мінімальну зарплату 3200 грн, кричать що то 3200, хоча насправді на руки -2500 грн чистими решта на відрахування. Також відповідно до мінімалки усі державні збори стали більше зрозуміло, тепер і в СУд не подати простому громадянину, адже держава тепер не дає такої можливості , так як треба заплатити за все, садочки зокрема в Луцьку вже подорожчали, послуги ЖКХ теж подорожчало, цін на продукти і одяг першої необхідності росте, ніякого контролю немає, якість продуктів низька, люди хворіють, ліки дорогі дууже. І ще одне -тепер двірник, посудомийниця, повар, будуть одержувати зарплату на рівні або на 200 грн більше з бухгалтером, юристом,економістом , інженером....Добавили зарплату на 50% вчителям, але вимоги не змінилися, вчитель повинен бути зацікавленим в роботі і більш відповідальним, лікарям на 30 % а відповідальності нуль, так як лікарі гоові скоріше робити операції все те, де йому дадуть на лапу. Треба і відповідальність посилювати ! Зарплати Урядовців звичайно не такі, як у пересічного громадянина, своя кишеня завжди ближче, хоча і могли б не платити собі надбавки, так як судячи з декларацій там вистчасить до кінця їхнього життя . Будемо вдячні,якщо б владці на чолі з Гройсманом, Ревою міністром соціальної політики так будуть жити на таку пенсії і зарплату, адже людям з вищою оствітою і без багатих модних батьків двері скрізь закриті, їх якщо і візьмуть на посади то "дохлих собак" на них і вішають. Шановні владці, робіть щось реальне, а не в одних забираєте , так як в малозабезпечених бо будуть приходити і дивитись, як живе та чи інша сім"я. , А свої задекларовані гроші в очі не колять, а якщо сім"я купить холодильник пральну машину чи автівку для життя то це вже розкіш, чи як? А ви з такими маєтками, що вам взагалі не треба ні зарплати ні пенсії!
123 Показати IP 24 Грудня 2016 14:31
Накрав, втік а тепер ображеного корчить.
Критик Показати IP 24 Грудня 2016 15:01
После этой статьи и после инагурации Трампа,наверняка больше не будет помощи ни от США,ни от МВФ,где у США решающий голос.Подтверждением этому служит то,что Трамп отказался от встречи с Порошенко будучи ещё кандидатом в президенты.
Гольф Показати IP 24 Грудня 2016 15:56
о коррупции надо говорить,надо бороться. но лучше подумать, что будет, если Пороха начнут смещать пятая колонна при поддержке Путлера и попустительстве США. начнется новый виток войны, начнутся новые погромы и захваты. в период между отстранением Президента и до выборов нового Украина будет уязвима. сами выбирали Порошенко, значит и мы ответственны за этот выбор. у нас любой Президент плохой, а остальные еще хуже. трех Президентов из пяти отстранили до конца срока (Кравчук, Кучма, овощ). только Ющенко провел все 5 лет. раз все плохие, то и выбрать не из кого. поэтому надо рабоать с теми, кто есть. Порошенко, по крайней мере не сливает Украину, армию поднял, Гройсман начал заниматься экономикой. а проблемы будут. их надо решать. но надо решать в суверенной Украине. а то мы докритикуемся, что потеряем страну. орда с востока только и ждет этого
Yuriy Показати IP 24 Грудня 2016 16:05
Так все же видно и так а что нет. Приватбанк отжал у Коломойского, чтобы обескровить конкурента на президентских выборах, и плевать ему на благосостояние людей, ачисло магазинов Рошен в Киеве растет и продолжает расти. Правду говорят люди еще неизвестно кто хуже Янукович или этот "Демократ". И о какой демократии разговор, попробуйте написать хоть один коммент против президента в основных електронных периодических изданиях - удалят мгновенно, а то и забанят вас. О какой демократии разговор, если такой цензуры при Кучме и Януковиче не было.
234 Показати IP 24 Грудня 2016 17:04
Та чого ви так паритесь. Онищенко - це хто? Він що знає більше, аніж ФБР? Чмо він КГБ-ФСБ-шне
Луцьк Показати IP 24 Грудня 2016 17:33
Да не доаду це розкрутити. Порох пртжме
Колян Показати IP 24 Грудня 2016 19:02
А Гройсман теж таке гоослівний, так любить фразами кидатись. Зараз такі пр владі що жах. Свята йдуть а пенсіонерам нема за що купити основних продуктів. А владці будуть відпочивати по оздоровницяз, за кордоном і їсти ікру . І їх голова не болить за народ України, які ще й на заробітках і не завжди мають можливість приїхати додому. А от субсидії як оформляють то простого українця все "обнюхають" а свої декларації -чесні і чесно позаробляли міліони свої. Нема слів більше, шкода українців яких ні за що не мають, скрізь корупція процвітає, на роботу немає куди влаштуватись , а якщо місяць за 3200 ходити то і не буде за що купити продуктів і взуття протопчемо
11 Показати IP 24 Грудня 2016 21:13
Всі раби не помирають . Так що краще кріпиться і набирайтесь нових сил . Щоб було за що податки платити . Банді порошенка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus