USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Путіна можуть ліквідувати за сценарієм Усами бен Ладена, – колишній віцепрем’єр РФ

17 Жовтня 2022 23:22
Президента Росії Володимира Путіна можуть ліквідувати західні спецслужби, використавши сценарій, за яким вбили терориста та лідера міжнародної ісламської терористичної організації «Аль-Каїда» Усаму бен Ладена.

Про це заявив колишній віцепрем'єр РФ Альфред Кох, який останні роки проживає за кордоном, пише ТСН.

Він зазначив, що різні угруповання навколо Путіна між собою не надто ладнають.

Читати ще: Розкол у Кремлі набирає обертів, «стабільність» режиму Путіна підірвано, – ISW

«Між ФСБ – СЗР з одного боку та ГРУ з іншого – йдуть постійні «окопні війни». А є ще Росгвардія та ФСО, які також представляють окремі «клани». Те, що зараз вийшла назовні критика Кадирова та Пригожина на адресу Міноборони – яскравий доказ цих усобиць», – уточнив Кох.

За його оцінкою, політична верхівка Росії не здатна на повалення режиму Путіна, оскільки просто не може домовитися між собою.

Вірогідніший сценарій – коли за усунення Путіна візьмуться західні спецслужби, влаштувавши операцію на кшталт ліквідації Усами бен Ладена чи Касема Сулеймані.

«Захоплені генерали і громадянське оточення Путіна скажуть: «Дякуємо, ви нас врятували, давайте ми закінчимо війну і все звалимо на Путіна». І всіх це влаштує: і Захід, і російську верхівку», – припустив Кох.

Читати ще: Усунення Путіна елітою може бути одним із варіантів вирішення кризи в Росії, – експерт

Російський публіцист Андрій Піонтковський розповів, що мобілізація в Росії погано закінчиться для Путіна. Мобілізовані, яким вдасться вижити на війні, можуть підняти збройне повстання, як це було в царській Росії.

Читати ще: Розпад РФ вже почався: Піонтковський пояснив дивні заяви Кадирова

Піонтковський вважає, що зараз триває перша фаза громадянської війни в РФ. Кремлівські можновладці почали шукати винних у програші на війні.

Також, на його думку, після того, як ЗСУ повернуть Херсон, Москва знищить або російських генералів, або Путіна.

За даними американського Інституту вивчення війни, Путін скористається будь-яким призупиненням бойових дій, щоб закріпити свої досягнення та заморозити лінію фронту в найкращій для себе конфігурації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus