USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чорному реєстратору, який погоджував незаконне будівництво в Луцьку, анулювали доступ до держреєстру

26 Серпня 2021 16:51
Чорному реєстратору, який переводив квартири на першому поверсі під комерційні приміщення та погоджував незаконне будівництво, анулювали доступ до державного реєстру.

Про це йшлося 26 серпня під час пленарного засідання 17-ї сесії Луцької міської ради, на якому розглянули інформацію керівника Луцького районного управління поліції Головного управління національної поліції у Волинській області про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності за І півріччя 2021 року.

Як звернув увагу депутат Валентин Хаймик, відомо, що в Луцьку працюють недобросовісні реєстратори, які переводять квартири на перших поверхах у комерційну забудову.

Як ми раніше писали, у Луцьку все частішають випадки, коли недобросовісні підприємці викуповують квартири на першому поверсі і з часом незаконно переоблаштовують їх під комерційні приміщення. А необхідні дозволи вони отримують поза спиною міської ради за допомогою так званих чорних реєстраторів.

Керівник Луцького районного управління поліції Головного управління національної поліції у Волинській області Сергій Рудницький зазначив, що за окремими випадками було внесено відомості в Єдиний реєстр досудових розслідувань і триває досудове розслідування.

Натомість міський голова Ігор Поліщук розповів, що за скаргою міськради Міністерство Юстиції спочатку призупинило доступ на три місяці чорному реєстратору В. О. Ященку, який здійснював реєстрацію без належних документів (переведення квартир на першому поверсі під комерційні приміщення, реєстрація як завершеного будівництва об’єктів, де будівництво тільки розпочалося).

«Нещодавно Міністерство юстиції за нашою скаргою анулювало доступ Ященку до відповідного державного реєстру», – сказав він.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Не вірю Показати IP 26 Серпня 2021 17:47
Без дозволу міської радий нічого не робиться,всі в долі!
Лучани до влади ! Показати IP 26 Серпня 2021 18:43
А міська рада не в курсі дєла - хто самовільно чи з чийогось благословення впарив металеве одоробло тіпа кіоска прямо на пішохідному транзиті на перетині вул. Дубнівської і вул. Метельницького ? Порушені всі мислимі і немислимі норми будівництва, правила утримання автомобільних доріг - не проглядається рух автомобілів, бо закрито огляд у "трикутнику видимості". В третій годині ночі поставили ! Діти через той перехід в школу підуть - до біди недалеко ! А ну продемонструйте принциповість і відновіть законність - знесіть поки люди самі не знесли !
Ірина Показати IP 26 Серпня 2021 21:31
"Необхідні дозволи вони отримують поза спиною міської ради"- це жах!!! Коли переоформляють майно людей без рішення суду, або під час дії мораторію - то це фігня, бо чиновників не стосується(або в темі, або в долі). А змінював цільове призначення без них(мало давав?) - жахливий чорний реєстратор...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus