USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Чотири роки самотності»: у Луцьку – вечір пам’яті Кузьми Скрябіна

2 Лютого 2019 14:06
У Луцьку вшановуватимуть Кузьму Скрябіна. Вечір пам’яті одного з найулюбленіших співаків українців під назвою «Чотири роки самотності» відбудеться 3 лютого у приміщенні бібліотеки імені Олени Пчілки.

Про це повідомили організатори заходу офіційний луцький фан-клуб Кузьми Скрябіна «Модна країна».

«3 лютого о 16:00, в бібліотеці імені Олени Пчілки відбудеться вечір пам‘яті Кузьми Скрябіна з нагоди четвертої річниці з дня трагедії. Запрошуємо усіх, хто має бажання вшанувати пам’ять Андрія, розділити з нами цей важкий день, та заспівати його пісні.

Це уже не перший вечір, який ми організовуємо в пам‘ять про Андрія. Хочемо, аби лучани розділили з нами цей важкий для всієї України день, трішки поспівали пісень та згадали нашого Чувака. Також у нас буде блокнот, де лучани зможуть написати все, що хотіли б сказати Андрію зараз, а ми особисто передамо його батькам Скрябіна» - йдеться у повідомленні.

Вхід на захід – вільний. Телефони для довідок: +380997207615, +380990329778

Нагадаємо, відомий український співак, лідер гурту «Скрябін»Андрій Кузьменко загинув 2 лютого 2015 року в дорожньо-транспортній пригоді на Дніпропетровщині. Кузьма розбився в ДТП дорогою з концерту в Кривому Розі на честь 25-річчя гурту «Скрябін».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus