USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Чи потрібна у Луцьку майданівська сцена?

15 Жовтня 2014 13:10
Активіст Самооборони Майдану та член виконкому Богдан Климчук запевняє, що майданівська сцена потрібна місту, поки не проведуть повну люстрацію. «Може когось на ній знову доведеться прив’язувати і зносити звідти», - вважає він.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 15 жовтня,

«Сцени Майдану не залишилось в жодному місті. Я говорив з учасниками Майдану, однак усі вони в один голос кажуть, що не причетні до неї», - зауважив Луцький міський голова Микола Романюк.

Окрім того, він зазначив, що з задньої сторони сцени без відповідних дозволів повісили ще й агітаційний банер.



«Я толерантно до цього відношусь, але люди запитують, коли ж це все приберуть», - звернувся міський очільник до громадського активіста.

До слова, само висуванець Богдан Климчук претендує на місце покійного екс-губернатора та депутата облради Бориса Клімчука. Разом з іншими кандидатами він бере участь у проміжних виборах до Волинської обласної ради у мажоритарному окрузі в Луцьку.

«Коли проходжу повз нашу міліцію, у мене з’являється особливе внутрішнє відчуття: вона відремонтована, але не всіх персонажів замінили. А щодо сцени, то нехай стоїть, поки не буде проведена люстрація. Може когось там доведеться знову прив’язувати і зносити звідти», - відповів активіст та кандидат у депутати очільнику міста.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про штурм приміщення управління УМВС на Волині, що відбувся 19 лютого та про те, що екс-губернатора Волині Олександра Башкаленка свого часу прикували наручниками до сцени.

Сцена: Луцьк
Сцена: Луцьк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Климчуку Показати IP 15 Жовтня 2014 13:25
коментар було видалено
Ольга Показати IP 15 Жовтня 2014 13:35
А чому б місту не використовувати ту сцену.Не так як було вчора,аж три сцени на площі.А те що ніхто незнає чия вона,то брехня!Всі добре знають
Анонім до Ольга Показати IP 17 Жовтня 2014 11:00
А чия вона??? Бо я не знаю.
бригадир Показати IP 15 Жовтня 2014 13:36
Иглесиас объявил о разводе с Курниковой
климчуку Показати IP 15 Жовтня 2014 13:37
діда свого привяжи, який був солдатом радянської армії
Бик Показати IP 15 Жовтня 2014 13:55
Не потрiбно вже. Най iм видiлять якийсь Гайд-Парк пiд центром i най мiтингуют там хоч повилазе.
Люстраторс Показати IP 15 Жовтня 2014 14:01
Поставте шибеницю
Дмитро до Люстраторс Показати IP 15 Жовтня 2014 14:09
і того богдана туда ))) во як мухи на гвно то вони так до влади лізуть
Анонім Показати IP 15 Жовтня 2014 14:16
романюк, ти хазяїн у місті чи тобою якийсь пройдоха буде управляти і лякати людей люстрацією. у когось напевне кастрація ізвілін, ото й тішать себе дурньою. тому будь хазяїном, а не чиїмось подкаблучником. та сцена красулі з потрьопаними прапорами як прищ на дупі в центрі міста. переконаний, ті пацани дочекаються, коли їх туди почнуть висувати за їхню ж "революційну" дєятєльность. скрізь, блін, всунуть свого довгого носа, матрос залізняк. побачить на виборах, чого вартує...
ІМХО до Анонім Показати IP 15 Жовтня 2014 16:12
Романюк тих пришиблених боїться, як вогню! Він знає, що якщо почне проти них якісь дії вчиняти, то вони знайдуть за що його люструвати. Просто не хоче повторювати долю Башкаленка, от і все. Через то і дозволив Мойсея ховати на Меморіалі, а коли були перші загиблі в АТО з Луцька і їх теж хтось в міськраді запропонував поховати на Меморіалі, то він сказав, що Меморіал, це не кладовище. Тому, від нього нічого не чекайте...
розум Показати IP 15 Жовтня 2014 14:32
Люди, схаменіться, що це за методи: висувати людей на сцену і знущатися. Хто дав право? Ви що вже з глузду з"їхали зовсім, у бажанні дорватись до влади. Климчуку Богдану честі не роблять такі слова. Це вияв слабкості, а не сили: знущання над людьми. Це не спосіб показати свої таланти (хоча дуже сумнівно, що у таких людців вони є). Не суди і не судим будеш. Для цього є відповідні органи і Вищий справедливий Суд, який всіх розсудить і буде кожному своє.
ІМХО до розум Показати IP 15 Жовтня 2014 16:12
Це такий підвид демократії, називається - по-українські!
Бичара до розум Показати IP 16 Жовтня 2014 09:52
Правильно! Iх на тотiй сценi бити тра бо похорошому все`дно не понiмають.
сто сцен Показати IP 15 Жовтня 2014 21:32
Так більше сцен і білбордів, а може ше концерт закатаєте гної як в старі часи,? Приїдуть зірки естради ееехх пивка і горілки і засраний центр на ранок...зато погуляє народ і ознайомится з програмою і взнає кому винен голос за ту славну гулянку-пянку, давай грошей не жаліти.... вибори вибори кандидати п.д.ри!!
Євген Показати IP 15 Жовтня 2014 22:11
коментар було видалено
Берта Показати IP 16 Жовтня 2014 00:22
Сцена потрібна, по гарній традиції там ще будуть стояти на колінах Гузь, Данильчук, грошей напиздили в крісла повскакували, ще буде "розбор польотів" з самими чесними, люстрація то люстрація для всіх і для ригів і для підгузків і для комуняк з свободівцями, гуляти так гуляти веселитись, то ні вчому собі не відмовляти, закон для всіх один, чи ховтий злодій кращий за червоного чи злодій від батьківщини чесніший за ригівсько злодія. Одним словом паля чекає на клієнтів, а сцена своїх артистів.
терпкий тарас Показати IP 21 Жовтня 2014 01:45
Читаєш коментарі й не по собі робиться.Ви що, панове, з глузду зїхали?! Про Майдан забули? Про наш з Вами Майдан? Ну давайте ще видалимо стіну печалю з Небесною Сотнею. А що? Усе ж налаштувалося..Так би мовити, устаканилося. Можна революцію честі й гідності забувати. Ми ж до такої практики звикли. Та люд з такою куцою памяттю націю не сформує. Чи може я щось прогледів? Нація вже утвердилася, життя пульсує, проблеми рішаємо, єдність превалює...? ПЕвно пароблеми нікуди не ділися. Вони лише ускладнилися. А тому місце для публічних зустрічей, проведення віче, має бути. В контексті нинішньої проблематики я б дещо зміінив назву статті та вибрав би інший ракурс..А саме: "Кому це так заважає сцена"?Я розумію, що владі завше чешуться руки щось втнути супроти громади. Складається враження, що у місті всі гарячі питання зняті, проблеми вирішені. Залишилося лиш крапку поставити. Себто зняти сцену.Я чудово розумію, що владі та її козачкам кортить якомога швидше забути про Майдан. Та все ж надіюсь, що у нашого мера клепок доситья. щоб не повторювати дурниці столичного боксера.А щодо активізації суспільного життя, то варто нашій громаді відновити віче, урізноманітнити заходи, активізувати інформативні функції.ВАрто нагадати, що незабаром річниця Майдану. Та й ситуація нинішня може привести знову до чергового Майдану. Адже нічого реального не змінилося у кращу сторону. Тому збавте обороти обормоти та матерні вирази залиште на край. Не виключаю, що незабаром і їх прийдеться застосувати. А поки що. давайте відновимо Наш Майдан.Я не про гуму та її підпалення. Я про центр спілкування та морального оновлення...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus