USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чиновники мерії спробували себе «санітарами лісу»

5 Жовтня 2011 17:35
У рамках проведення загальноміської акції «Чистий двір, вулиця, місто – чиста Україна!» відбувся санітарно-екологічний день із впорядкування території зеленої зони навпроти Луцького електроапаратного заводу – сміття та опалі гілки власноруч збирали чиновники муніципалітету.
Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.
Разом із службовцями мерії в толоці взяли участь комунальне підприємство «Зелене господарство», Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство «Луцькспецкомунтранс», викладачі та студенти Волинського інституту економіки та менеджменту, Луцького біотехнічного інституту Міжнародного науково-технічного університету, робітники електроапаратного заводу та прилеглих до території установ і організацій.
Понад сотня учасників акції зрізали сухостійні та аварійні дерева, підрізали кущі, прибрали сміття та опале листя. Після толоки вивезли чотири вантажівки твердих побутових відходів.

7 жовтня заплановано ще дві санітарно-екологічних акції: впорядкування територій пам'яток природи «Дубовий гай» та «Теремнівські ставки».
Нагадаємо, із 23 вересня до 18 листопада відбувається загальноміська акція «Чистий двір, вулиця, місто – чиста Україна!». Мета акції - підтримати Всесвітній рух «Робімо чистим світ», який проходить в Україні під гаслом «Чиста Україна – чиста Земля», покращити якість довкілля в місті Луцьку, ліквідувати несанкціоновані і неконтрольовані сміттєзвалища, роз’яснювати серед населення законодавство про відходи, активізувати участь міської громади у вирішенні проблем в галузі поводження з відходами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 5 Жовтня 2011 18:29
Студентів бачу. А де ті що звуться чиновниками? При Шибі їх дійсно було видно, а зараз?
adams Показати IP 6 Жовтня 2011 13:03
А коли черга парку що за РАЦСом?
Лучанка Показати IP 10 Жовтня 2011 10:39
Була на цьому прибиранні....Щось чиновників працюючих не бачила...Може вони вважають роботою те, що ходили і тицялм пальцями де треба на їхню думку прибрати... А все це робили СТУДЕНТИ.Як брехали ті чиновники иак і брешуть...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus