USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Дату кодування каналів перенесли

16 Січня 2020 14:52
Групи «1+1 медіа», StarLightMedia, «Інтер медіа груп» та «Медіа Група Україна» перенесли дату кодування своїх каналів на супутнику з 20 січня на 28 січня 2020 року.

Таке рішення групи прийняли 16 січня. Цю інформацію повідомила пресслужба «1+1 медіа» та підтвердили пресслужби або джерела в StarLightMedia, «Інтер медіа груп» та «Медіа Групі Україна», повідомляє Детектор медіа.

Причину перенесення дати кодування «1+1 медіа» пояснює тим, що офіційні супутникові оператори не встигають підключити до своїх послуг усіх охочих: «За їхніми повідомленнями, наразі відбувається стрімке зростання інформаційних запитів від українців щодо кодування, а попит на підключення до послуги суттєво перевищує пропозицію».

«Попри всебічне інформування абонентів супутника про зміни в мовленні, на жаль, не всі завчасно подбали про придбання тюнерів, повернувшись до цього питання лише зараз. Враховуючи стрімке зростання попиту серед абонентів на супутникові приймачі та черги на підключення абонентів до офіційних супутникових операторів, група йде на вимушене відтермінування кодування сигналу на користь населення», ‒ прокоментував генеральний директор «1+1 медіа» Ярослав Пахольчук.

За його словами, цей додатковий час дозволить абонентам, які відкладали кодування на останній день, встигнути забезпечити собі можливість перегляду каналів.

Директорка дивізіону Digital & PayTV StarLightMedia Юлія Трибушна повідомила, що група підтримала запит провайдерів про перенесення кодування на один тиждень.

«Ми розуміємо, що перепідключити понад 4 млн домогосподарств – завдання непросте, і ми прогнозували, що основний пік підключень припаде на останні тижні перед кодуванням. Для нас важливо, щоб партнери-провайдери встигли цей попит повністю задовольнити і щоб кожен глядач комфортно продовжив дивитися наші канали», – пояснила вона.

Водночас Трибушна задоволена тим, як завершився процес підготовки до кодування.

«Ми підключили все необхідне обладнання, наші партнери підтвердили технічну готовність, ми вже запустили HD-версії наших каналів, а масштаби проведених рекламних та інформаційних кампаній забезпечили високий рівень обізнаності наших глядачів і високий попит на підключення у наших партнерів», – сказала вона.

Директорка з корпоративних комунікацій «Медіа Групи Україна» Олена Шрамко повідомила, що DTH-оператор медіагрупи Xtra TV отримує дуже багато заявок від користувачів: «Наразі ми обробляємо до 10 тисяч заявок на день».

Нагадаємо, в Україні буде закодовано безкоштовний супутниковий сигнал, а тому більшість українських каналів зникнуть із супутникових антен. Тим, хто хоче й далі дивитися улюблені канали, доведеться купити новий тюнер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Остап Вакарчук Показати IP 16 Січня 2020 15:23
Ну що поробиш, якщо безплатно Україна не дозволяє дивитися свої канали, то будемо безплатно дивитися російські канали. В мене їх аж 87 нараховується, і через одного на другий російський канал - класні кінофільми, якщо не сучасного то радянського виробництва.
Анонім Показати IP 16 Січня 2020 15:45
В мене одне питання,ми Українці,хочемо виграти інформаційну війну,хочемо щоб у нас були патріоти...і блокують Українські канали з ціллю заробити,тобто я не буду купувати ці цяцьки і платити операторам,а буду дивитись російські і інші не популярні канали,тому що мене так змушують робити,бо я не бачу сенсу платити гроші за 1+1 чи інші,з купою реклами і тупими серіалами,екстрасенсами...свінгерами!Вішаючи нам на вуха лапшу про європейські стандарти в блокуванні каналів.Вирощуйте далі патріотів,блокуючи українські канали,розмінюючи все на гроші.
Лучанин Показати IP 16 Січня 2020 15:54
Нема слів це коментувати! Це так дбають про своїх громадян** По селах тільки й дивляться супутникове ТБ Як тим людям які мають 2 тис пенсії купляти тюнери і сплачувати 80грн кожний місяць? Будуть дивитись російські канали * Там не кодують!
Правдоруб Показати IP 16 Січня 2020 16:06
Кожен канал який буде закодовано понизиться в рекламному рейтингу в наслідок різкого падіння кількості глядачів, через що зменшиться кількість рекламодавців і як наслідок прибутковість каналу. НЕВІРЮ що ті хто має супутникове телебачення (безкоштовне) побіжить платити за кілька каналів в яких половину ефірного часу займає реклама, той хто захоче й надалі дивитись кодовані канали купить т2 тюнер і буде дивитись їх безкоштовно. Крім того майже у кожного є інтернет де можна дивитись будь-які канали (в тому числі і закодовані ) безкоштовно!
Андрій до Правдоруб Показати IP 16 Січня 2020 18:44
T2 зараз дддууже поганий сигнал.... думають роблять це паскудство комплексно.... помітно збільшилась кількість користувачів ІР-телебчення у зв'язку з цим нет в дата-груп Київстарі особливо вечорами лягає :((((
??? до Правдоруб Показати IP 16 Січня 2020 19:15
100"/.підтримую.
Анонім Показати IP 16 Січня 2020 16:11
В Прибалтиці роблять платними російські канали, а національні у вільному доступі. У нас навпаки. До речі у купленому мною пакеті - більша половини - російські-російськомовні. Віасат -ТВ1000 - руські
так таки так до Анонім Показати IP 16 Січня 2020 16:56
Але 5 колона робить все щоб знищити паростки украінського
Олексій Показати IP 16 Січня 2020 18:03
Щось все робиться на зло народу!!!
пустота Показати IP 16 Січня 2020 18:18
Що там дивится????? тільки вночі (2.00 - 5.00) хоч щось!!! А так все тупе! Синхронний перклад - можна стати психом!!! Голоси - краще вже все нанімо! Реклама - можна виспатся за той час, видоїти корову, нопоїти теля, помитися, заглянути в холодильник, інтернет, посваритися з "родичом" і потім все-рівно на щось переключити!!!
Хохотун до пустота Показати IP 18 Січня 2020 11:28
Повнистю згоден. Краще вже в интернети буду щось дивитись.
одним словом Показати IP 16 Січня 2020 19:14
Медіамагнати ох..ли!!!
програма Показати IP 16 Січня 2020 19:18
мультики для дітей - це посібник, як стати "плохим мальчиком (девочкой)". Це скільки треба мати розуму, щоб такі стахоти придумати!!! Що форма, що зміст - дорослому не можна вникнути. Наприклад - смішарики. Обхохочешся. або глистики чи бактерії. Повний ульот!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! І ще й гроші плати!!!!!!!!!!!!! ОФАНАРІЛИ
Наталія Показати IP 16 Січня 2020 23:00
Ми підключили волинські оптичні, пакет за 79 грн і от що я вам скажу, дивитись немає що, а сигнал часто тормозить в пакеті політика і тупі мультфільми, мабудь будем переходити на дешевший пакет.
Анонім Показати IP 17 Січня 2020 10:06
Може, й добре. що закодують. Заграниця дивиться того Вітальку, і розуміє, що за країна.
Андрей Показати IP 17 Січня 2020 18:42
Уже перекодировался.
Микола Показати IP 17 Січня 2020 22:43
Не хай самі дивляться таке телебачення, а я перехожу на російські канали, зібралась група шахраїв і вирішили збити бабки з дурного народу, у нас гребуть ті тюнери як наче народ з катушок зїхав.
CCharodey Показати IP 21 Січня 2020 00:31
Так і повірив що не справляются підключати через масові заявки. скоріш навпаки мало підключаюся

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus