USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Де я тут «мобільник» брала»: як у луцьких магазинах крали телефони

26 Березня 2018 15:57
Користуючись тим, що мобільні телефони лежали на видному місці, а також , що продавці відволікалися на інших покупців, жінка викрадала мобільні телефони у луцьких магазинах та швидко зникала з місця злочину.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла одна з потерпілих, яка побажала, щоб її ім’я не згадували.

Нагадаємо, з 5 травня по 6 червня 2017 року уродженка Рівненської област здійснила 3 крадіжки, викравши у торговому центрі «Караван» зі столів у магазинах телефони Samsung (матеріальні збитки 2500 тисяч гривень) та Honor (3530). До того ж один телефон вона викрала з магазину «Капризулька», що на проспекті Соборності. Жінка користувалася тим, що продавці магазинів відволікалися, викрадала телефон, який лежав на столі, та просто зникала.

Як пригадала продавець спідньої білизни з ТЦ «Караван», в якої вкрали телефон Samsung, в той день до неї в магазин зайшли мама з дівчинкою з інвалідністю, тому вона допомагала їм вибирати білизну.

«В цей час до мене подзвонила моя співробітниця, тож я розрахувала цих клієнтів, дістала телефон з шухляди, де він завжди лежить, поговорила з нею і поклала його на стіл. Коли я говорила по телефону, то в цей час зайшла жінка з довгим волоссям, в шкіряній куртці та сказала, що її цікавить. Я почала шукати для неї потрібний розмір, а вона стояла за мною – в цей час мені не сподобалася її поведінка, ніби вона зробила якийсь рух.

Повернувшись, я побачила, що все на місці, але на телефон уваги не звернула. Зайшовши в кабінку, аби поміряти білизну, вона, напевно, сховала телефон та сказала, що товар їй не підходить і швидко пішла. Я починаю перераховувати товар – все нормально, і тут зрозуміла - телефона немає, тож я викликала поліцію», - говорить жертва злочинниці.

Зокрема жінка каже, що на слідчому експерименті злочинниця поводила себе по-хамськи, зайшла в магазин і почала казати: «Ну показуйте, що в вас тут? Де я тут «мобільник» брала?».

Лучанка пригадала, що це не єдиний випадок крадіжки мобільного телефону, адже місяць тому телефон вкрали в магазині напроти неї, а після крадіжки в її магазині ще один телефон вкрали в магазині за рогом.

Щодо того, чи повернули її телефон, то жінка говорить, що спочатку має бути судове рішення, а тоді вони передають його виконавчій службі, тож вона повинна звертатися до суду ще раз. Каже, надії, що гроші повернуть, немає.

«Я їм сказала на судді, що в мене таке враження, ніби винна я, а не вона, бо мені потрібно оформлювати велику кількість паперів», - підсумувала жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
на суді Показати IP 27 Березня 2018 13:38
На судді ще і не таке скажеш...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus