USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку в магазинах крали мобільні телефони

22 Березня 2018 07:19
Уродженка Рівненської області, користуючись тим, що продавці магазинів у Луцьку відволікались, крала в них мобільні телефони. Жінці призначили покарання у виді позбавлення волі строком на роки, утім її звільнили від призначеного покарання, оскільки на утриманні вона має дитину до 18 років.

Судове засідання відбулося на початку березня у Луцькому міськрайонному суді Волинської області.

Зокрема, як вдалося встановити суду, з 5 травня по 6 червня 2017 року обвинувачена здійснила 3 крадіжки, викравши у торговому центрі «Караван» зі столів у магазинах телефони Samsung (матеріальні збитки 2500 тисяч гривень) та Honor (3530). До того ж один телефон вона викрала з магазину «Капризулька», що на проспекті Соборності. Жінка користувалася тим, що продавці магазинів відволікалися, викрадала телефон, який лежав на столі, та просто зникала.

Обвинувачена повністю визнала свою вину та не оспорювала фактичних обставин злочину.

Відтак, суд визнав її винною та призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 2 роки, проте на підставі п. «в» ст.1 Закону України «Про амністію у 2016 році» звільнив обвинувачену, оскільки вона має одну дитину, якій не виповнилось 18 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus