USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Де у Луцьку і на Волині не буде електроенергії 5 грудня. Графік

5 Грудня 2022 00:05
Згідно з розпорядженням НЕК «Укренерго» 5 грудня у Волинській області відбудуться погодинні відключення електроенергії (ГПВ).

Про це інформує «Волиньобленерго».

Час відключення та відновлення електропостачання може відрізнятись від заявленого у ГПВ на 10-20 хвилин. Таке відхилення пов’язане із технологічним процесом перемикання черг службами «Волиньобленерго».

Де і коли буде відключення можна глянути за посиланням.

Читати ще: У «Волиньобленерго» пояснили, чому повторюються адреси у графіках відключення світла

НЕК «Укренерго» доводить «Волиньобленерго» ліміт споживання електричної енергії на область, перевищення якого не допускається.

ПрАТ «Волиньобленерго» у відповідності до доведених величин споживання розроблено графіки стабілізаційних вимкнень по районам обслуговування філій Товариства.

Ситуація динамічна – можливі екстрені відключення поза графіком у разі, якщо у НЕК «Укренерго» буде необхідність збалансувати енергосистему.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ха-ха Показати IP 5 Грудня 2022 00:46
Шкода, що немає такого смайлу як мій нік у вас на сайті, бо ці графікі це просто знущання
Лучанка Показати IP 5 Грудня 2022 06:30
Цікаво знати.яому на гордіюк31коден день,нема світла,і вночі,а виключення по пару разів. Тобто світло є по пару годин,в добу?
Голохвастов до Лучанка Показати IP 5 Грудня 2022 11:46
Не розводьте паніки Вам сказано потерпіти 2-3роки, Заради європейського майбутнього Вас сама перша леді просить, а Ви слюні пускаєте
Віталій Показати IP 5 Грудня 2022 09:21
А чим завинили жителі будинку на вул. Воїнів Афганців 7? Це якесь знущання - вІдключають одночасно і з усією вулицею В.Афганців і з вулицею Кравчука і часто навкруги горить, а буд. №7 без свіла. Якщо війна - то весь її тягар повинен розподілятися між усіма рівномірно , а не за статусом жителів і тих хто причетний до її розподілу. Ну а про дотримання графіку відключень марно й говорити - це якесь окозамилювання , щоб прозвітувати.
Іван Показати IP 5 Грудня 2022 16:26
Коли включать світло в с.Княгининок
Йосип Показати IP 6 Грудня 2022 03:06
В мене акваріум з рибками через ці вимкнення засмердівся

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus