USD 39.60 39.87
  • USD 39.60 39.87
  • EUR 39.60 39.87
  • PLN 9.70 9.88

«Депортація» військкомату коштує мільйон. Приблизно

26 Березня 2012 18:53
«Переселення» Луцького об'єднаного міського військового комісаріату в нове приміщення обійдеться міській владі у більш як мільйон гривень. І це ще не точна цифра, а лише попередні підрахунки.

Про це під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 26 березня розповів комісар Луцького об'єднаного міського військового комісаріату полковник Володимир Фірсов.

Зі слів Володимира Фірсова, міський військовий комісаріат у приміщенні на вулиці Словацького, 1 розташовується з кінця 70 років минулого століття, а раніше там був обласний військомат.

«Раніше приміщення належало обласному комісаріату, а потім за Кривицького (міський голова до 2006 року, – «ВН») його оформили на ЖКП №1 і міський військкомат орендував. Шиба припинив оренду в 2006 році і віддав адмінсуду. З 2006 воно в них в оренді» - пояснив військовослужбовець.

Фірсов також додав, що міський голова Микола Романюк на початку цього року вкотре продовжив оренду цього приміщення обласному адміністративному суду. За словами військового комісара, у цьому випадку місцева влада відповідно до законодавства мусить забезпечити військомат пристосованим приміщенням або ж розірвати договір оренди з судом.

Утім, остання пропозиція, на думку голови «бюджетної» комісії Олега Чернецького, навряд чи реальна для втілення. «Ви уявляєте, як з судом судитися?» - заявив депутат.

Він також запитав, чи обговорювало керівництво військомату це питання з міським головою, адже нібито тільки після того, як вирішиться проблема з приміщенням, можна буде говорити про фінансову частину питання.

«Куратором має бути голова. Ви можете нам дати пропозицію приміщення, і тоді ми могли б вирішити щодо якихось грошей… Дане питання ми розглянемо, якщо буде конкретика. Ми - комісія, яка грішми займається, як тільки вирішать, куди вас переселити і діло дійде до грошей - ми включимося», - зазначив Чернецький.

Зрештою, депутати рекомендували міському голові Миколі Романюку та виконкому вивчити питання перенесення міського військомату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Zavtramen Показати IP 26 Березня 2012 19:51
«Ви уявляєте, як з судом судитися?»))) - позиция типичного терпилы с банкой вазелина.....
hhh Показати IP 27 Березня 2012 08:59
А зачем переезжать то?
Віктор до hhh Показати IP 27 Березня 2012 16:27
Центр міста, шматочок ласий... буде там бар чи нічний клуб
Сергій Показати IP 27 Березня 2012 15:30
Тому що переляканий сиба за спиною військкомату оформив оренду адмінсуду на приміщення, де розміщений військкомат. Тепер він собі либу давить, а люди мучаться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus