USD 39.60 39.85
  • USD 39.60 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

Депутат міськради очолив Центр реабілітації учасників бойових дій у Луцьку

29 Вересня 2021 12:19
Комунальне підприємство «Медичний центр реабілітації учасників бойових дій Луцької міської територіальної громади» з жовтня матиме нового тимчасового керівника.

Відповідне рішення ухвалили депутати Луцької міської ради під час чергового засідання сесії.

Зокрема, з 30 вересня з посади виконувача обов’язків директора комунального підприємства «Медичний центр реабілітації учасників бойових дій Луцької міської територіальної громади» буде звільнений Слабенко Олександр Іванович.

До завершення проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора підприємства та укладання контракту обов’язки директора вирішили покласти на медичного директора центру реабілітації, депутата міськради Гнетньова Ігоря Васильовича.

Читати ще: Понад 400 пацієнтів поставили на ноги: як у Луцьку працює Центр реабілітації учасників бойових дій. Фото

Нагадаємо, луцький центр реабілітації розпочав роботу в жовтні 2019 року. Наразі штат налічує 28 працівників, серед яких 7 лікарів: лікар фізичної та реабілітаційної медицини, лікар-невролог, лікар ортопед-травматолог, лікар-фізіотерапевт, лікар-психолог, фізичний терапевт, ерготерапевт. Щоденно відбуваються збори команди для створення індивідуальної програми реабілітації.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus