USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Данильчук зриває сесію Луцької міськради: у залі - бійка

28 Лютого 2018 12:41
Голова фракції «Народний контроль» Павло Данильчук зриває сесію Луцької міськради, яка мала розпочатися ще о 10 годині 28 лютого. В зал він приніс гучномовець та увімкнув музику. У залі спровокував шарпанину між присутніми.

Зокрема, після чергової перерви Данильчук заніс у залу засідань динамік із гучно ввімкненою музикою, блокуючи роботу сесії та висловлюючи протест проти того, що питання щодо надання ділянок на вулиці Вороніхіна та Рівненській усе ж не зняли з порядку денного.

У залу засідань викликали патрульних поліцейських, однак депутат заявив, буцімто він не порушує закон про місцеве самоврядування.

За станом на 12.35 депутати так і не перейшли до розгляду питань. Наразі Павло Данильчук спілкується з патрульними.

Депутати підтримали порядок денний, але Данильчук продовжує блокувати роботу ради, ввімкнувши динамік.
Штовханина депутатів, яку спровокував Данильчук
Штовханина депутатів, яку спровокував Данильчук
Патрульні вишикувалися перед президією, поряд з ними активісти, які блокують роботу сесії. Своєю чергою, Павло Данильчук не вимикає музику, перешкоджаючи роботі сесії. З його слів, він готовий перестати перешкоджати проведенню сесії, якщо з порядку денного знімуть два питання. Депутати йому радять звернутись до правоохоронних органів, якщо він вважає, що порушується закон.

Голова фракції ВО «Свобода» Микола Федік закликає зняти питання з порядку денного, щоб розблокувати сесію. «За питання по ділянці на вулиці Вороніхіна ти голосував особисто раніше», - нагадує йому Сергій Була.

Своє чергою, Юлія Вусенко заявила, що необхідно зняти питання з порядку денного, мовляв, вони «внесені незаконним чином». Сергій Була нагадує їй, що вона також голосувала за питання раніше. Блокування триває.
За станом на 13.18 до зали засідань ввійшла група працівників Муніципальної варти та слідчо-оперативна група поліції. Муніципали намагаються скрутити руки Данильчуку. Той кричить, що муніципали не мають права охорони громадського порядку.
Виникла сутичка між муніципалами та Сергієм Рижковим, під час якої той впав на один зі стільців у залі засідань.

Данильчук просить, аби муніципали вийшли із зали, тому що вони, мовляв, не мають силових функцій. Головна муніципалка Юлія Сиротинська заявляє, що Рижков провокував бійку, ходив по столах та кріслах у залі. З її слів, муніципали зараз забезпечують громадський порядокі.

«Ще раз будете мене рухати, молода дама, вщипну Вас за д*пу», – Рижков говорить до однієї з працівниць муніципальної варти, яка, з його слів, тримала його за руки. Дії Рижкова щодо однієї з працівниць очільниця муніципалів Юлія Сиротинська назвала спробою сексуального домагання.За станом на 13:26 в. о. Луцького міського голови Григорій Пустовіт оголосив перерву на одну годину. Деталі - в текстовій трансляції Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Житель Показати IP 28 Лютого 2018 13:49
Це я плачу податки, щоб цим циркачам зарплати платили???
андрій до Житель Показати IP 28 Лютого 2018 19:11
так у них же немає зарплати,тому уточни куди ти платиш податки..)
Hollywood Показати IP 28 Лютого 2018 13:56
Ну ось, красавчики. Як лише мова заходить про земельку і пахне долярами, так одразу наші депутатішки показуть справжню личину. Данильчуку Була не відслюнявив, що він так протестує?
Лучани Показати IP 28 Лютого 2018 14:06
Ганьба таким депутатам і такій нецензурщині, виховання нуль, хоч і гроші і бізнес. Гидко дивитись на таких дупутатів!!!!!!!! Ганьба ! Порядку навіть депутати не дотримуються!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Всіх розпустити!! Нехай не роблять позорище. Самопоміч невиховане таке жах!!!!!
777 Показати IP 28 Лютого 2018 14:25
Пане Данильчук, Ви та ваша команда, політичні трупи, тому навіщо цей балаган... Що лохи в місті скінчилися і немає кого більше на бабло розводити, чи можу шизофренічне загострення від нестачі вітаміну "Д"...
1 Показати IP 28 Лютого 2018 14:53
Так і хочеться сказати: данильчук-КЛОУН!!!!!!!
156 Показати IP 28 Лютого 2018 15:25
Ось Вам і продажний клоун))))
! Показати IP 28 Лютого 2018 16:23
Діскатєка,&ля !
прикол Показати IP 28 Лютого 2018 16:55
де?ільчук що скажеш
Модерн експо Показати IP 28 Лютого 2018 17:53
Ще раз будете мене рухати, молода дама, вщипну Вас за д*пу», – Рижков говорить до однієї з працівниць. Ось так і живем :)
Мирон Показати IP 28 Лютого 2018 20:04
Романюк в труні перевертається, це позорище, тих данильчуків-вусенко треба гнати поганою мітлою, нечисть якась!
Мирону Показати IP 28 Лютого 2018 21:36
Є на те прчина, бо його схеми зупиняються
лучанин Показати IP 1 Березня 2018 11:02
То Данильчук диск жокей!!!Нарешті оприділився хто він є!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus