USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Депутатів облради після Гаразджі повезли в морг. ФОТО

13 Жовтня 2011 15:42
Волиньрада провела третій у цьому році День депутата. За традицією обранці громади відвідали проблемні об’єкти комунальної власності. Більша частина оглянутих будівель розташувалась на території Луцька. Про це пише Відомості.UA .

Найперше депутати побували у селі Гаразджа, в таборі «Сонячний». Оздоровчий заклад наразі перебуває у власності профспілкової організації працівників АПК області. Однак, її очільник Ростислав Черняк каже, що профспілки не в змозі справитися та профінансувати табір у повному обсязі, але продавати його теж не наважуються. Не рекомендують продаж і більшість депутатів облради. Причини вагомі - територія величезна, на території більшість споруд у нормальному стані.


Також табір має власний ставок площею в один гектар. На такий ласий об’єкт покупець з’явиться одразу. Голова облради Володимир Войтович каже, що найімовірніше табір рішенням сесії віддадуть у розпорядження Центру туризму, спорту та екскурсій, що підпорядковане обласному управлінню освіти.

Наступною зупинкою депутатів став Луцький базовий медичний коледж. Заклад відомий у Західній Україні пристойним рівнем освіти, але проблем, як виявилось, у медколеджу достатньо. Виконувачка обов’язків директора навчального закладу Аліса Хмелькова поскаржилась на тісняву, в якій доводиться навчатися студентам.

А особливої уваги та негайного вирішення потребує корпус №2, що на вулиці Кафедральній, 4. Стіни та підлога валяться на очах. Умов для навчання студентів там дійсно немає. У тій же будівлі перебиваються й працівники бюро судово-медичної експертизи.


Директор цього комунального закладу Ігор Жибак каже, що приміщення абсолютно не відповідають санітарним вимогам, лаборанти працюють практично в екстремальних умовах – через відсутню потужну вентиляцію працівники страждають на онкозахворювання, адже щодня доводиться мати справу із трупами та хімікатами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ДАЇшник Показати IP 13 Жовтня 2011 17:25
"Депутатів облради після Гаразджі повезли в морг" - краще б зробили зворотній маршрут для депутатів
Анатолій Котлюк Показати IP 13 Жовтня 2011 23:56
Заголовок +1
Лучанин Показати IP 14 Жовтня 2011 00:40
Нажаль заголовок не відповідає дійсності - тільки бажанням лучан...
ЗАСЛУЖЕНИЙ ЖУРНАЛІСТ Показати IP 14 Жовтня 2011 09:21
Ото писаки..... А ви небажаєте поїхати по тому маршруту ?
))) Показати IP 14 Жовтня 2011 10:23
ага, "Москалі в космос полетіли - Усі?"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus