USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Ведуть брудну кампанію»: депутат Волиньради заявив про тиск

3 Листопада 2022 16:59
Голова фракції «ЗА Майбутнє» Ігор Лех заявив про тиск на депутатів. Він зазначив, що нині проти обранців громади, які зацікавилися роботою Головного управління Державної податкової служби у Волинській області, ведуть брудну кампанії.

Про це йшлося 3 листопада під час засідання сесії Волинської облради.

Нагадаємо, на минулій сесії депутати облради звернули увагу на порушення норм чинного законодавства Головним управлінням Державної податкової служби України у Волинській області. У зв’язку з порушеннями вони звернулися до очільників ДБР, НАБУ та спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

19 жовтня голова Волинської обласної ради Григорій Недопад підписав розпорядження про створення робочої групи з вивчення питань, що виникають у сфері діяльності Головного управління ДПС у Волинській області. Усіх підприємців, які стикалися з порушеннями з боку податківців, закликали телефонувати на лінію довіри: (0332) 778-311.

Перше засідання робочої групи відбулося 25 жовтня за участі представників облради, облдержадміністрації та підприємців. Останні розповіли, що стикаються з випадками зумисного та безпідставного блокування податкових накладних із боку працівників Головного управління Державної податкової служби у Волинській області.

Читати ще: «Там, де є податківці, без хабара не обійдешся»: волинські підприємці хочуть побороти свавілля ДПС

«Відбувається брудна кампанія стосовно депутатів фракції «ЗА Майбутнє» з боку різних корупційних діячів, яким, напевно, не сподобалося рішення облради про створення робочої групи з питань роботи податкової служби.

Я як голова фракції інформую, що всі депутати нашої фракції з першого дня війни на місці, ніхто нікуди не виїхав, не втік. Частина пішла служити, частина займається волонтерством. Я закликаю колег проінформувати, хто де був і що робив…

Ми працюємо для захисту підприємців, на яких ДПС чинить тиск, які масово звертаються до нас, депутатів облради», – сказав Ігор Лех.

Читати ще: «Не можна переробляти закон під себе»: волинські депутати через свавілля податківців звернуться до Києва

Як ми писали, депутати облради вирішили звернутися до Кабінету Міністрів, Президента України щодо роботи в. о. керівника ГУ ДПС у Волинській області Сергія Лисеюка, яку визнали незадовільною. Також обранці громади доручили голові облради персонально зустрітися з керівництвом ДПС у Києві та донести йому позицію обранців громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus