USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Депутати Луцькради підтримали будівельника, який готовий інвестувати в місто

27 Червня 2018 19:38
На 507,3 тисячі гривень зменшили розмір пайової участі для ПП «Торгінвестбуд-Луцьк». Депутати міськради підтримали звернення підприємця, адже той облаштував за межами будівництва тротуари та зливові.

Про це йшлося 27 червня під час сесії Луцької міської ради.

Розглядаючи питання, доповів заступник начальника управління містобудування та архітектури Микола Цвірук.

«Йдеться про будівництво двосекційного житлового будинку на вулиці Ковельській 29-31. Раніше був розрахунок, що внесок пової участі становить 3,47 млн грн і ці гроші вони внесли. Так, здійснивши забудову, будівельник облаштував зливові та зробив тротуар за межами території. Тому їм потрібно повернути 507,3 тисячі гривень. Зауважу, що зараз там є бруківка, а раніше був поганий асфальт», - пояснив Цвірук.

Закликав підтримати звернення депутат Євгеній Ткачук.

«Ми відкриті й хочемо, щоб до нас заходив бізнес та вкладав кошти у розвиток міста. Ми залучаємо інвесторів і по інших об’єктах у Луцьку. Тому прошу підтримувати бізнес», - наголосив Євгеній Ткачук.

Після дискусії більшість все ж проголосувала за зменшення пайової участі та підтримала підприємця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus