USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Депутати не погодили встановлення меж ділянок поблизу Луцького замку

30 Січня 2019 14:07
Питання щодо дозволів на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок на вулиці Замковій не отримали підтримки більшості депутатів міськради. Також не погодили надання в оренду ділянки під зупинкою з продовольчим магазином поблизу Центрального ринку.

Про це йшлося під час 52 сесії Луцької міської ради 30 січня.

Так, депутати не підтримали проект рішення про надання громадянам Едуарду Лотишу, Олені Тонюк дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на вулиці Замковій, 1б (загальною площею 0,0263 гектара: земельна ділянка 1 - площею 0,0043 гектара, земельна ділянка 2 - площею 0,0220 гектара).

ВКФ «ВИСОКИЙ ЗАМОК» ЛТД не надали дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вулиці Замковій, 1 (площею 0,1138 гектара). Як повідомив начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала, питання розглядали увосьме.

Окрім того, не підтримали проект рішення про надання громадянці Ользі Москвич на умовах оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівлі зупинки громадського транспорту з продовольчим магазином на вулиці Глушець, 4 (площею 0,0436 гектара).

Нагадаємо, у Луцьку оголошували конкурс на визначення концепції облаштування території, що прилягає до Луцького замку в межах Старого міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus