USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутати Волиньради проситимуть Київ навести лад із пільговиками

21 Жовтня 2019 19:40
Депутати Волинської обласної ради підготували звернення щодо відшкодування вартості проїзду осіб пільгових категорій.

Про це йшлося 21 жовтня під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства.

Обранці громади підготували звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо пільгових перевезень громадян пасажирським автомобільним транспортом.

У тексті депутати звертають увагу, що з 2015 року обов’язок відшкодовувати вартість проїзду перевізникам покладено на місцеві бюджети. Натомість із держбюджету на ці цілі не виділяють ні копійки.

Це тягне за собою значне навантаження на місцеві бюджети, оскільки з кожним роком кількість пільговиків у країні лише зростає, тому депутати Волинської облради вважають за доцільне, аби витрати, пов’язані з відшкодуванням пільгових квитків, знову взяв на себе держбюджет.

Проєкт рішення мають ще розглянути на сесії облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
та ну на Показати IP 21 Жовтня 2019 20:34
Який пінг понг, яка еквелібристика. З державного бюджету їм не виділяють!
Йо ма йо Показати IP 21 Жовтня 2019 20:37
Депутати просяь Київ навести лад з пільговиками. Це так само, якби я Зеленського просив навести лад в мене в сімї. Цирк на дроті.
Ма йо ма до Йо ма йо Показати IP 21 Жовтня 2019 22:11
Та чому ж зразу такі аналогії, пане. Народжуваність в країні не дуже, еміграція суттєва - от і маєте падіння відсотку працюючого населення по відношенню до загальної кількості. Накладіть на це тягу наших законодавців до роздачі пільг і субсидій направо і наліво (не особливо задумуючись - а де ж та мегаефективна економіка, яка має на них заробляти). От і маєте нинішню ситуацію, коли на багато пільг просто немає коштів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus