USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Молодіжна рада не підтримала пільговий проїзд студентів у луцьких маршрутках

10 Грудня 2018 22:31
Звернення студентів щодо пільгового проїзду луцькими маршрутками не підтримали члени Молодіжної ради Луцька. Таке рішення було прийняте під час засідання 10 грудня.

Про це у Фейсбук повідомив заступник голови Молодіжної ради Юрій Семчук.

«Молодіжна рада Луцька, вивчивши проблематику питання, більшістю присутніх не підтримала звернення студентів щодо пільгового проїзду міськими автобусами Луцька», - йдеться у дописі.

Також під час засідання було вирішено, що члени візьмуть часть в обстежені пасажиропотоку міськими автобусами Луцька.
Кілька десятків студентів 10 грудня зібралися біля Волинського окружного адміністративного суду на мітинг. Вони вимагали зниження ціни на проїзд для студентів до 2 гривень 50 копійок. Попри анонсований мітинг, долучились до акції протесту одиниці.

Студенти вже раніше вимагали, аби міська рада запровадила для них пільговий проїзд у міських маршртуках. Натомість представники міської влади наголошували, що бюджет Луцька просто не потягне пов’язані з цим відшкодування перевізникам, до того ж, пільговий проїзд для студентів діє у тролейбусах. Управлінці не виключають у складеній ситуації також політичного підтексту.

Більшість лучан в соцмережах висловили обурення вимогам. Коментатори зазначають, що пільговий проїзд у маршрутках студентам не потрібний, адже вони їздять за 1 грн у тролейбусах, якими можна дістатися до будь-якого навчального закладу у межах міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus