USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутати Волиньради вирішать питання статусу музею-скансену

23 Листопада 2017 12:22
Для вирішення питання щодо Музею історії сільського господарства-скансену в селі Рокині Луцького району створять комісію.

Про це йшлося під час 16-ї сесії Волинської облради 23 листопада.

У депутатському запитанні Святослав Кравчук зауважив, що облдержадміністрації доручали визначитися зі статусом музею–скансену. Депутат пропонував визначити, чи облрада лишатиметься співзасновником музею, чи продати його або передати за одну гривню без зміни призначення земельної ділянки. Він просив вирішити питання, аби депутати не ставали заручниками ситуації та не мати при формуванні бюджету на 2018 рік «мішка, який нести не можемо і кинути не можемо».

Голова облради Ігор Палиця зауважив, що можна віддати музей в управління за гривню. Він зауважив, що коли облраду змушують виділяти сотні тисяч гривень на рік, але не звітують про кількість проданих квитків, не встановлюють касових апаратів, не передають на баланс майно, питання варто вирішити протягом найближчих тижнів.

Для вирішення питання створять комісію.

ЧИТАТИ ЩЕ: Рокинівський скансен: чому музей може залишитись без дотації

Раніше повідомлялося, що музей-скансен у Рокинях працює з порушеннями, що було зафіксовано під час виїзного засідання тимчасової комісії облрад
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus