USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Депутати Волиньради визначились із новими кандидатами до двох поліцейських комісій

7 Жовтня 2022 06:14
Члени постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією визначились із кандидатами до складу двох поліцейських комісій.

Така необхідність виникла у зв’язку із завершенням трирічного строку діяльності обраних Волинською обласною радою членів поліцейської комісії Головного управління Національної поліції у Волинській області та управління поліції охорони, повідомили в облраді.

Окрім того, цього вимагає і закон «Про національну поліцію» в частині прозорого конкурсу і просування по службі поліцейських на підставі об’єктивного оцінювання професійного рівня, особистих якостей, відповідності їх посаді.

Законодавством передбачено, що до складу поліцейської комісії територіальних органів поліції мають входити п'ять членів. З них двоє представників громадськості з бездоганною репутацією, високими професійними, моральними якостями і суспільним авторитетом обираються обласною радою.

Отож, члени профільної комісії рекомендували сесії Волиньради до складу поліцейської комісії ГУ Нацполіції в області делегувати представника ГО «Волинська правнича школа» Івана Пікуна та волонтера, члена ГО «Волинська обласна організація ветеранів АТО» Олександра Лігерка.

До складу поліцейської комісії управління поліції охорони в області депутати рекомендували делегувати голову громадської організації «Волинський край» Олександра Самосика та очільника Волинської обласної організації «Українська спілка ветеранів Афганістану» Григорія Павловича.

Відповідний проєкт рішення буде винесено на розгляд наступної сесії обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus