USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати з Волині звернулися до президента щодо ринку землі

1 Жовтня 2019 21:55
Під час чергового сесійного засідання обранці громади прийняли звернення до Президента України, голови Верховної Ради України, прем’єр-міністра України щодо майбутнього продажу земель.

Депутати підтримали звернення громадської спілки «Всеукраїнська аграрна рада» до президента України щодо недопущення поспішного відкриття ринку земель сільськогосподарського призначення і законодавчої заборони юридичним особам, іноземцям купувати українські землі, повідомляє Район.Рожище.

«Забезпеченням цього є внесення відповідних норм до першої частини Конституції України, що можна зробити лише після проведення всеукраїнського референдуму. Невиконання цього та допуск будь-яких юридичних осіб, зареєстрованих іноземними чи українськими громадянами, до українських земель є реальною загрозою територіальної цілісності, нашій економічній та продовольчій безпеці, а також призведе до наростання соціального напруження та пришвидшеної деградації українського села», – йдеться у зверненні.

Як повідомив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини народний депутат Вячеслав Рубльов, у Верховній Раді тривають дискусії щодо запровадження в Україні ринку землі.

«Народні депутати беруть до уваги та розглядають усі пропозиції та зпуваження і я закликаю громади Волині долучатися до обговорення та спільного напрацювання законодавства. Звісно, що не можна приймати поспіхом рішення щодо такого питання, тому я впевнений, що депутати розглянуть усі пропозиції, які надходять до Верховної Ради та Президента», – зазначив Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 1 Жовтня 2019 23:16
Батракам земля не потрібна. Все продати іноземцям, все.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus