USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати не віддадуть в оренду стадіон «Авангард»?

16 Квітня 2011 14:35
Луцькій міськраді рекомендували зняти з розгляду питання про затвердження договору оренди нежитлових приміщень і споруд стадіону «Авангард» - спортивний комплекс планують внести до переліку об'єктів комунальної власності, які не підлягають приватизації.

Відповідне рішення прийняла постійна комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму, - інформує ЗІК .

Власне, на розгляд «спортивної» комісії було винесено декілька питань, пов’язаних із майбутньою долею стадіону «Авангард». Зокрема – про ліквідацію комунального підприємства «Луцький стадіон «Авангард». Цим рішенням планувалося створити ліквідаційну комісію для припинення існування КП до 1 липня. Цим же документом передбачалося передати на баланс виконкому міськради основні засоби та інші активи комунального підприємства «Луцький стадіон «Авангард».

Однак секретар комісії Андрій Калахан нагадав, що перед депутатами ще мав відзвітуватися директор КП Костянтин Пантік. Тому він запропонував зняти це питання з розгляду комісії. Інші члени комісії із ним погодилися. Більше того, «спортивна» комісія міськради рекомендувала аналогічно вчинити і під час сесії міськради, знявши це питання з розгляду.

Така ж доля чекала і проект рішення про затвердження договору оренди нежитлових приміщень і споруд стадіону «Авангард». У матеріалах депутатам чомусь не надали проекту договору. Тому комісія також рекомендувала зняти це питання з розгляду сесії міськради.

Водночас комісія рекомендувала включити луцький стадіон «Авангард» до переліку об’єктів комунальної власності, які не підлягають приватизації.

Довідково


7 квітня луцький мер Микола Романюк зустрівся з президентом ФК «Волинь» Василем Столяром. Під час переговорів було досягнуто домовленостей про укладення угоди оренди стадіону «Авангард» на 49 років, відповідно до рішення міської ради від 23.02.2011 року № 6/35 «Про доручення виконавчому комітету Луцької міської ради проведення підготовчої роботи та підписання з ВАТ «Спортивний клуб «ФК Волинь» довгострокового договору оренди нежитлових приміщень і споруд стадіону «Авангард», просп. Перемоги, 7а».

Угода має бути внесена на розгляд депутатів на наступну сесію міської ради 20 квітня цього року.

Нагадаємо, на аукціон виставлено майновий комплекс луцького стадіону «Авангард», який є у статусі «арештованого нерухомого майна». За попередньою інформацією, торги мали відбутися 8 квітня.

Власне на продаж виставлено лот «Незавершене будівництво «Реконструкція стадіону м. Луцьк про проспекту Перемоги». Стартова ціна – майже 7,3 млн грн. З молотка, зокрема, може піти адмінспоруда (площею майже 300 квадратних метрів), футбольне поле, трибуни, вбиральні, бігові доріжки та котельня.

Але Луцька міськрада подала скаргу на бездіяльність виконавця, тож виконавче провадження, у рамках якого мали відбутися торги, призупинено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
АРМАДА Показати IP 16 Квітня 2011 14:42
Романюк кинул Столяра :)
Slammer Показати IP 16 Квітня 2011 20:54
От бидлоття, не дають волинському футболу розвиватись, тре тих всіх дибілів, шо там сидять позакопувати в яму, від ітак вже сирою землею тяне, то скоро ше будуть вінками пахнути
Смайл до Slammer Показати IP 17 Квітня 2011 09:32
Завдання депутатів міської ради - це зберегти та ПРИМНОЖИТИ) власність громади. А ті депутати, що намагаються просунути питання продажу, приватизації комунальних об*єктів - вороги міста і хапуги. Тому дивіться правді в очі - навіть історія із приміщенням "Зміни" очевидно вказує на спробу заволодіти 600 кв.м. окремими депутатами, які не дбають про відновлення приміщення, а тільки хочуть його привласнити. Прізвища відомі. Не питання, хай виставлять це приміщення на аукціон за реальною ринковою ціною 5 млн. грн, і відразу пропаде бажання у "приХватизаторів".
Вболівальник Волині Показати IP 16 Квітня 2011 21:04
Дивні люди міські владці, типовий приклад державної корупції - і сам не гам, і тобі не дам. І що буде? Вищий Арбітражний Суд у Києві присудив пустити стадіон з молотка за борги міської ради. Ну потягнуть ще пів-року, рік, два... Але зараз інші часи - 7 000 000 боргу це не жарт.
співчуваючи Показати IP 16 Квітня 2011 21:09
волинський футбол і столяр різні речі. столяр сам не хоче договору оренди, оскільки його мета - це приватизація стадіону. Фудбол на волині буде, тільки якщо стадіон у луцьку буде у державній власності. Ніхто не заважає фк волині грати на державному стадіоні. А що буде, якщо завтра столяр збанкротує, чи ще кудась дінеться? він не вічний. а стадіон буде належати його приватній фірмі. ви і не встигнете оглянутись, як на місті стадіону появить який бізнес центр, чи житловий квартал. ото і буде по футболу. не все так просто як видється на перший погляд
Поліщучня забита до співчуваючи Показати IP 17 Квітня 2011 08:54
Ти, хитромудрий, подивись про що мова! Стадіон В ОРЕНДУ бидло не дає. В ОРЕНДУ. Умовами договору ОРЕНДИ можна прописати будь що, але не приватизацію стадіону Столяром. А СТАДІОН ХАБАРНИЦЬКЕ БИДЛО ВЖЕ ВТРАТИЛО - ВИЩИЙ АРБІТРАЖНИЙ СУД ПРИСУДИВ ЙОГО ДО ПРОДАЖУ. ТАК НЕНАВИДИТЕ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ, ДЛЯ ЯКИХ ПОХІД НА СТАДІОН НА ГРУ ВОЛИНІ ОДНЕ З НЕБАГАТЬОХ ЗАДОВОЛЕНЬ В ЖИТТІ. НІЧОГО, СТАЛІН В 30-Х ПЕРЕСТРІЛЯВ-ПЕРЕСАДЖАВ ДЕРЖАВНИХ ЧИНОВНИКІВ... ІСТОРІЯ МАЄ ЗВИЧКУ ПОВТОРЮВАТИСЬ.
Вболівальник Показати IP 16 Квітня 2011 21:10
Таке враження, що луцька міська влада це дійсно "козли, які заважають нам жити". Довели до фактичного банкрутства рентабельне тролейбусне управління, Щороку мільйони гривень витрачають на ремонт одних і тих самих центральних вулиць, Перетворили Луцьк у райцентр.
Вболівальник Показати IP 16 Квітня 2011 21:20
Таке враження, що в Луцьку керує ОКУПАЦІЙНА ВЛАДА.
marlutsk Показати IP 16 Квітня 2011 23:08
що обрали то і маємо
Slammer Показати IP 16 Квітня 2011 23:41
Краще вже було б десь за Луцьком купити землю, та построїти стадіон. А цей Авангард хай гниє, якщо не ньому не буде футболу, на ньому не буде нічього. Можна буде зносити і пустирь робити. Жаль Столяра.
вболівальник Показати IP 17 Квітня 2011 01:16
наша влада як кажуть і сам не гам і другому не дам. самі не х.. не хочуть робити на стадіоні і бажаючим не дають
jimmyspalah Показати IP 17 Квітня 2011 09:47
Мало того , я думаю що всі хто причетний до цього рішення думають що їм перепаде більше, якщо вони будуть "ламатися". Уроди, ви всі так вмієте приймати рішення? А ХТО З ВАС ЗАПРОПОНУВАВ СВІЙ ВАРІАНТ РОЗВИТКУ І ПОДАЛЬШОГО ПРИБУТКОВОГО ІСНУВАННЯ СТАДІОНУ???!!! Так отож...
Виктор Показати IP 17 Квітня 2011 11:10
Очередной кидок не только Столяра и Кварцяного,а и болельщиков " Волыни".Как бы хотелось собрать этот городской мусор и отправит безвозвратно на свалку истории.
Iгор89 Показати IP 17 Квітня 2011 17:14
Депутати - скоти, вже пора хоть когось завалити !!!
Є Показати IP 18 Квітня 2011 10:19
До вильту залишився один крок! Вітаю усіх простих вболівальників Волині!!! Кварцяний над нами, простими "болєлами", просто глумиться, і п...ть. А ми слухаємо цього букмекерського патріота!!!
Є Показати IP 18 Квітня 2011 10:27
Іллічівець - Волинь 2:2 Кривбас - Мет.Д 1:0 Севастополь - Карпаты 3:1 Севастополь - Волынь 4:1 Днепр Дп - Севастополь 2:2 і т.д. Ми всі це БАЧИМО!!! Всіх в 2-гу лігу на -15 очок!!!
Андрей Показати IP 18 Квітня 2011 10:36
Не хотят давать в аренду и незаконно остановили исполнительное производство, а если такие умные, пусть отдадут 10 млн грн, которые должны Столяру, и мы построим себе новый маленький стадиончик за городом :). И 10 млн- это решение 2008 года, еще можно посчитать индекс инфляции и 3% годовых до 2011 года, так что если городские власти стадион не отдадут, то сумма может многократно вырости...
Соціал-Націоналіст до Андрей Показати IP 18 Квітня 2011 11:57
Хай ліпше Василь Андрійович розкаже, як він залетів перед банком "Надра" на 80 мільйонів
Андрей до Соціал-Націоналіст Показати IP 19 Квітня 2011 15:55
Знаеш? Росскажи
Гость Показати IP 19 Квітня 2011 17:50
Да что это за бардак - частное поместье в центре города? Огородили квартал ржавым забором! Дебилизм чистой воды! Стадион должен быть ГОРОДСКИМ, а не Васи Столяра! Как и сквер рядом со стадионом, как и дорожка к мемориалу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus