USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

В облраді запровадять мораторій на політику?

14 Грудня 2011 19:42
У Волинській облраді хочуть запровадити мораторій на ухвалення рішень політичного характеру.

Щоправда, профільна комісія облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю під час засідання 14 грудня не змогла визначитися з цього приводу.

У проекті рішення, яке запропоноване на розгляд комісії, зокрема, йдеться: «Зважаючи на необхідність збереження в суспільстві злагоди, взаєморозуміння і терпимості, недопущення проявів радикалізму, екстремізму та спроб нагнітання протистояння; потреби першочергового вирішення питань соціально-економічного розвитку; складний період модернізації та масштабного реформування багатьох сфер суспільного життя, що потребує гуртування української громади; вирішальний етап реалізації європейських прагнень України – звернення Запорізької обласної ради щодо запровадження мораторію на рішення політичного характеру, рішення облради №30 від 05.07.2011 року підтримати та направити рішення Волинської обласної ради до Президента України та до Запорізької обласної ради».

Інформувати членів постійної комісії про деталі проекту мав заступник голови ОДА Олександр Курилюк, однак на засідання він не з’явився.

Свою думку з приводу проекту висловив голова комісії «нашоукраїнець» Володимир Навроцький: «Я буду категорично проти такого рішення на сесії. Чому позбавляти себе права висловлювати думку привселюдно? ... Кожен депутат має звітувати, зокрема, про те, які рішення вносив, чому і як їх відстоював».

Голову комісії підтримав також «свободівець» Анатолій Вітів. Він додав: «Це пропозиція Партії Регіонів і Курилюка закрити рота депутатам. Як ви прокоментуєте рішення по чорнобильцях, землі? Ви – як політичне, а я - як економічне!»

Як наслідок, пропозицію Навроцького, зняти це питання з розгляду під час сесії, підтримав він сам і Вітів. Ще двоє членів комісії проголосувало «проти» й один утримався. Тож, пропозицію не підтримали.

Нагадаємо, з шести членів комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю на засідання з’явилося п’ятеро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Міша Показати IP 14 Грудня 2011 20:00
Отака наша влада! Вирішувати вони нічого не можуть. А роти всім закриють. Бо правда в очі коле
Чорнобилець Показати IP 14 Грудня 2011 20:50
Не треба про політику. Бо пристосуванці навколо Клімчука від політики втомилися, вона їх харить, їм і добре як є. а що в країні бардак, люди вже стогнуть і вмирають від безнадії їм пох.. Скоти та й годі.
Мохнорилий хам Показати IP 14 Грудня 2011 20:54
Дебіли совкові. "Парламєнт нє мєсто для діскуссій".?
OrestN Показати IP 14 Грудня 2011 22:06
Ми самі всі винуваті. Бо требуло більшості голосувати за "СВОБОДУ", а не за регіаналів. От і маєте, їжте, хоть повилазьте.
базарник Показати IP 15 Грудня 2011 07:14
Та Слабенко Сєрьожка тільки но чекає цього дня, коли можна подурачитися. Бо його ніхто більше не терпить, навіть дружина на кухні.
svidok Показати IP 15 Грудня 2011 10:40
викладена інформація перекручена. На засідання комісії ставилася пропозиція підтримати проект рішення, однак вона не була підтримана.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus