USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Які санкції держави та компанії запровадили проти Росії через війну в Україні. Інфографіка

10 Березня 2022 16:30
Оприлюднили детальні графічні дані щодо санкцій, запроваджених проти Російської Федерації через вторгнення на територію України.

Таблиці розробило видання Reuters.

Вони містять дані про дати запровадження певних заходів, держави та організації, підприємства, які підтримали обмеження, сферу, на яку впливають санкції, та їх короткий опис.

Завдяки цим даним, що постійно оновлюються, можна простежити дії, які приймають світові компанії та організації у зв’язку з війною Кремля проти України.

Як вказано, Росія нині зіткнулася з ізоляцією та економічним потрясінням. На неї впливає низка санкцій, які фактично відрізають Москву, зокрема фінансово, від західних ринків.
Читати ще: SWIFT, криптоактиви і заборона на Євро: Рада ЄС затвердила нові санкції

Нагадаємо, Росія поступово перетворюється на країну-вигнанця – громадяни РФ вже не можуть зняти гроші з банкоматів за кордоном і розрахуватися за допомогою платіжних систем у громадському транспорті, і це лише початок.

Окрім того, міністр торгівлі США Джина Раймондо заявила, що експортний контроль, введений проти Росії США та їх союзниками у відповідь на вторгнення Володимира Путіна в Україну, не має терміну дії.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus