USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Ділянку під автостоянку у Луцьку продадуть з аукціону

27 Травня 2015 21:20
Не продовжувати термін дії договору оренди землі Волинській обласній організації Всеукраїнської спілки автомобілістів для стоянки автотранспорту на вулиці Львівській, 106а, вирішили депутати міськради.

Про це йшлося під час 74-ої сесії міськради 27 травня.

Як зазначив депутат Юрій Вега, ця організація має офіс у Києві, тож, очевидно, сплачує паркувальний збір саме для столиці. Він запропонував не продовжувати термін договору оренди, пояснюючи це тим, що Волинська обласна організації Всеукраїнської спілки автомобілістів може використати ділянку під автостоянкою для, приміром, будівництва – і цим порушити її цільове призначення. Відтак, правильніше було би продати вказану територію, а підприємству залишити ту частину, яку зараз займає об’єкт нерухомості – «будка», тобто, прохідна автостоянки.

Своєю чергою, депутат Роман Романюк зауважив, що зазначена організація неналежним чином виконує свої обов’язки на інших ділянках і попри те, що депутати вказували на недоліки та порушення, вперто не хоче чути зауважень.

Депутат Андрій Козюра зазначив, що з комерційної точки зору ділянка буде значно цікавішою, адже повинна приносити дохід у міський бюджет. З його слів, на ділянці розташована невелика прохідна, яка знаходиться за межами червоної лінії, тож він переконаний, що будка не зареєстрована як нерухоме майно. Отже, є підстави вільну від забудови ділянку виставити на продаж з аукціону.

Депутат Сергій Сівак, своєю чергою, наголосив, що автопарковка розташована у людному місці, де завжди буде затребуваною для паркування автівок. Відтак, він подав ідею здійснити експертне обстеження прохідної та заплатити за цей об’єкт організації. Саму ж ділянку він запропонував віддати комунальному підприємству «Автопарксервіс» для використання на благо міста.

Таким чином, депутати спочатку підтримали пропозицію щодо відмови у продовженні договору оренди землі Волинській обласній організації Всеукраїнської спілки автомобілістів для обслуговування стоянки автотранспорту.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯКІ ДІЛЯНКИ В ЛУЦЬКУ ГОТУЮТЬ ДО ПРОДАЖУ НА АУКЦІОНІ. ПЕРЕЛІК

Згодом, після дискусії, вирішили доручити управлінню земельних ресурсів включити вказану ділянку до переліку земельних ділянок, що підлягають продажу через аукціон зі збереженням цільового призначення для стоянки автотранспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
бандеровець Показати IP 27 Травня 2015 21:25
а може Юзва рішив для себе стояночку пригрібти
Анонім до бандеровець Показати IP 28 Травня 2015 08:11
Хто? Він банкрот, винен більше ніж має. Скоро навіть лєві джипи заберуть за борги.
Просто Лучанин Показати IP 28 Травня 2015 00:42
''Своєю чергою, депутат Роман Романюк зауважив, що зазначена організація неналежним чином виконує свої обов’язки на інших ділянках і попри те, що депутати вказували на недоліки та порушення, вперто не хоче чути зауважень.'' А чи всі депутати виконують належним чином свої обов'язки??? Чи всі депутати хочуть чути зауваження???
Комб. глиб. бур.... Показати IP 18 Червня 2015 16:11
"Як зазначив депутат Юрій Вега, ця організація має офіс у Києві, тож, очевидно, сплачує паркувальний збір саме для столиці." Все побудовано на припущеннях- "ОЧЕВИДНО". А де докази? Де довідка про сплату паркувальних зборів? А знаєте, чому так все вирішують нами обрані депутати? ТОМУ що ДЕ? - Путати. Сміх, гріх і сльози. До чого ми докотилися? - неуцтво, а воно преться в де-путати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus