USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

ДЮСШ на Волині не закриватимуть

11 Січня 2012 13:14
Волинські владці не планують закривати спортивні школи регіону, які фінансуються з обласної казни. Проте переглядатиметься питання утримання спортивних установ.
Про це 11 січня під час наради директорів та тренерів ДЮСШ області розповів заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк.
З його слів, ДЮСШ – це чи не єдині заклади в районах та містах, де діти можуть регулярно тренуватися. Він вважає, що їх робота може бути ефективнішою.
«Ми збережемо напрацьоване. Але ми б хотіли, щоб школи працювали ефективніше. В першу чергу, ми підтримуватимемо тренерів та дітей. Для прикладу, є тренери, які працюють не тільки в райцентрах, але й в селах. Такі люди можуть розраховувати на нашу допомогу», ‒ зауважив чиновник.
Як стверджує Курилюк, в регіоні існує чималий фінансовий ресурс в галузі спорту. Однак він використовується нераціонально.
На його думку, варто переглянути питання утримання деяких ДЮСШ. Мовляв, для обласного бюджету ці витрати – великий тягар, а їх можна направити на тренування спортсменів чи зарплати тренерам
«Якщо діти з міста займаються в школі, то нехай місто фінансує її утримання. Або ж розглядати інші варіанти, коли буде співфінансування з різних джерел», ‒ висунув пропозицію Курилюк.
Також посадовець відзначає, що в деяких установах працює по кільканадцять викладачів, які курують тільки два види спорту. «Треба буде розбиратися, чи доцільно утримувати таку кількість тренерів для двох видів спорту Можливо, краще збільшити кількість видів, а тренерів перевести на ці нові спортивні дисципліни», ‒ зазначив він.
За його словами, обласна влада також серйозно займеться питанням закупівлі екіпірування. Мовляв, це обличчя не тільки команди, а й Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Igor_vt Показати IP 11 Січня 2012 14:50
"Волинські владці не планують закривати спортивні школи регіону, які фінансуються з обласної казни." СПАСИБО ТОВАРИЩУ СТАЛИНУ ЗА НАШЕ СЧАСТЛИВОЕ ДЕТСТВО. ДОЖИЛИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus