USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для луцьких шкіл придбають 94 ноутбуки

30 Липня 2018 14:54
Понад 850 тисяч гривень витратять на закупівлю ноутбуків для луцьких закладів освіти.

Постачальника обладнання визначили у результаті відкритих торгів через електронну систему «Prozorro».

Замовником виступило управління освіти Луцької міськради. Закупівлю здійснюють відповідно до річного плану. Раніше, 6 липня торги скасовували у зв’язку з тим, що у них зголосилося взяти участь менше двох учасників. З аналогічної причини тендер скасували вдруге 23 липня.

Відповідно до п.4 ч.2 ст.35 Закону України «Про публічні закупівлі», якщо замовник двічі відміняв тендер через відсутність достатньої кількості учасників, при цьому предмет закупівлі, його технічні та якісні характеристики, а також вимоги до учасників не повинні відрізнятися від вимог, що були визначені замовником у тендерній документації, застосовується переговорна процедура закупівлі.

Управління освіти міської ради здійснює закупівлю ноутбуків з метою забезпечення та організації належного навчально-виховного процесу у навчальних закладах Луцька, на виконання низки наказів Міністерства освіти України.

Переможцем торгів 27 липня визнали підприємця Олександра Пантєлєєва. Строк поставки товарів встановили до 30 вересня. Обійдуться 94 ноутбуки у 852,4 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus