USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Для учнів Заборольської ЗОШ влаштували спортивне свято. Фото

26 Вересня 2020 14:31
Спортивне свято для учнів Заборольської школи дійсно вдалося! Щирі дитячі посмішки, радість перемоги та справжній спортивний дух панували весь день на футбольному майданчику школи! Сотні дітей взяли участь у цікавих естафетах та конкурсах, організованих колективом Волинського обласного центру фізичного здоров‘я населення «Спорт для Всіх»!

Свято розпочалося з професійної розминки від директора центру, майстра спорту України міжнародного класу Олександра Володимировича Кулакова.

«Такої кількості обдарованих, щирих та фізично розвинених дітей у луцьких школах треба ще пошукати! Діти з величезним інтересом цікавилися спортом та бойовими мистецтвами зокрема, адже на відкритті заходу демонстрували показовий виступ вихованці Клубу бойових мистецтв «PRIDE», - зазначає головний організатор спортивного заходу.
До слова, Кулаков Олександр Володимирович є президентом ГО «ВРКБМ «Прайд» та у вільний від основної роботи час продовжує працювати з дітьми. Під час нагородження Олександр Володимирович запросив всіх охочих учнів Заборольської школи на безкоштовні тренування в клуб «PRIDE»!

Усі учасники змагань були нагороджені медалями, подарунками від всеукраїнського центру «Спорт для Всіх» та Національного Олімпійського комітету України, а також подарунковими сертифікатами від партнерів та спонсорів!
Волинський обласний центр фізичного здоров‘я населення «Спорт для Всіх» висловлює подяку всім, хто долучився до організації та проведення заходу!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus