USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Для волинських медиків придбають два авто

19 Березня 2019 08:00
На придбання службових автомобілів для волинських медичних працівників, які працюють у сільських місцевостях, скерують мільйон гривень.

Відповідні тендери на закупівлю двох автомобілів було оголошено через систему публічних закупівель Prozorro. Аукціони мають стартувати 28 березня і 1 квітня.

Відкриті торги розпочали КП «Ківерцівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Ківерцівської районної ради Волинської області» та Комунальне некомерційне підприємство «Камінь-Каширський центр первинної медико-санітарної допомоги» Камінь-Каширської районної ради.

Вони мають намір придбати по одному авто – Renault Duster або еквівалент.

Легковий автомобіль мають поставити в Ківерці до 31 травня, а до Камінь-Каширська – до кінця року.

Гарантійні терміни на авто повинні становити не менше трьох років або 100 тисяч кілометрів пробігу. Транспортні засоби мають бути не раніше 2018 року випуску, білого кольору та з обклейкою «Медична допомога».

Нагадаємо, попередньо торги на службові автомобілі для сільських медиків оголошували Жидичинська ОТГ, Прилісненська сільська рада, Комунальне некомерційне підприємство «Шацька районна лікарня Шацької районної ради», Забродівська сільська рада та Комунальне некомерційне підприємство «Ковельське міськрайонне територіальне медичне об'єднання Ковельської міської ради Волинської області».

Своєю чергою, нові 23 автівки, які придбали за гроші співфінансування Світового банку для волинських центрів первинної медико-санітарної допомоги, жодного разу не виїжджали за викликом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus