USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

До Луцька продовжують прибувати біженці, містян закликають допомагати

13 Березня 2022 18:45
До Луцька продовжують прибувати біженці. Дехто приїхав лише з документами, а дехто – всього лиш з маленькою валізою. Тож людей, які потребують допомоги все більше.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Він повідомив, що сьогодні у Луцькій громаді є вже дуже багато біженців, які розселені в різних місцях. Усі можуть отримати допомогу в Центрі допомоги біженцям, який розташований у Палаці урочистих подій. Усіх, хто бажає допомогти, він закликав долучитися.

«Хтось взагалі приїхав лише з папкою документів, хтось з дітками. Багато жінок з дітьми. Сюди можна приносити дитячий одяг, засоби гігієни, дитяче харчування, медикаменти, інші речі. Телефон для довідок 0 800 403 132», – повідомив він.

Читати ще: У Луцьку запрацював Центр допомоги біженцям. Де саме

Також у Луцьку продовжує працювати Центр допомоги, де збирають допомогу для ЗСУ, тероборони, іншим містам, де відбуваються військові дії. Якщо хтось бажає долучитися, потреби можна дізнатися за номером 066 050 23 44, або принести в драмтеатр.

З приводу допомоги можна зв’язатися з єдиним комунікаційним центром з яким міська рада співпрацює. Номер – 050 555 10 06.

Читати ще: На Волині діють координаційний і комунікаційний центри. Функції, контакти

«Сьогодні ми маємо бути єдиними і милосердними, щоб допомогти вистояти в цей непростий період», – наголосив Ігор Поліщук.
Також усі, хто відчуває, що йому потрібна психологічна підтримка може звертатися в психологічний штаб за номером 0 800 403 132.

Крім того, в місті триває активна боротьба з продажем алкоголю, адже він заборонений у воєнний час.

Правоохоронці і працівники муніципальної варти за два тижні опрацювали понад 40 звернень, перевірили близько 80 місць продажу, де вилучили понад 90 літрів сурогату і різних алкогольних виробів.

Тож якщо в когось є інформація про ймовірний продаж алкоголю Луцький міський голова просив повідомляти йому в особисті повідомлення, або інформувати на гарячу лінію ГШР муніципальної варти або ж на 102.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus