USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

До Луцька приїдуть президенти Польщі та України, – джерело

5 Липня 2018 13:17
Президент Польщі Анджей Дуда і Президент України Петро Порошенко приїдуть до Луцька, аби взяти участь у заходах, приурочених до 75-ої річниці Волинської трагедії.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили власні джерела в правоохоронних органах.

Інформація про ймовірний приїзд Анджея Дуди з’явилась ще близько тижня тому, проте нещодавно стало відомо, що до Луцька також прибуде і Петро Порошенко.

Планується, що глави держав візьмуть участь у жалобній месі 8 липня. Відповідно до попередньої інформації, Петро Порошенко також відвідає месу, приурочену до річниці трагедії, в одному з міст Польщі.

Читати ще: Які місця на Волині відвідає президент Польщі

У коментарі ІА Волинські Новини тимчасовий виконувач обов’язків керівника відділу інформаційної політики Волинської ОДА Каріна Мариневич повідомила, що наразі жодної офіційної інформації про те, чи дійсно президент України прибуде до Луцька, немає.

«Як тільки з’явиться офіційна інформація, ми про це повідомимо у звичному порядку», - зазначила Каріна Мариневич.

Нагадаємо, востаннє президент Польщі був на Волині 5 років тому. Тоді Броніслав Коморовський брав участь у жалобній месі, приуроченій до 70-ої річниці Волинської трагедії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Читач Показати IP 5 Липня 2018 13:20
Нарешті!
UAndrij Показати IP 5 Липня 2018 13:23
Ivasjuki taku isnujut;)))))))))
Лучанин Показати IP 5 Липня 2018 15:21
Треба буде подумати, що робити із символом творців волинської трагедії - малиново-чорним прапором, бо ж перед гостем невдобно якось буде... Тьху-ти. Прости Господи. Що ж то за символи такі, що в штанах їх треба носити, коли гості приїждають. Це як в приказці: "Є що згадати, та нема що дітям розказати".
Львів'янин до Лучанин Показати IP 6 Липня 2018 00:52
та повикидати ті червоно-чорні шмати і по всьому...це ж стільки невинної крові було під цими кольорами пролито,в тому числі української...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus