USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни просять голову ОДА забезпечити їм зустріч з Порошенком у Луцьку

8 Січня 2019 14:22
Волиняни просять очільника Волинської ОДА Олександра Савченка забезпечити можливість зустрічі з Президентом України Петром Порошенком під час його візиту до Луцька, який запланований на 11 січня.

Про це йдеться у зверненні голови Волинської обласної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Вячеслава Рубльова.

«Шановний Олександре Іллічу! У зв'язку з приїздом Президента України у місто Луцьк, депутати Волинської обласної ради, районних, міських, селищних, сільських рад Волинської області, зокрема депутати від Політичної Партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП», просять Вас забезпечити можливість зустрічі жителям та депутатам усіх рівнів Волинської області з Гарантом Конституції України, Президентом України Петром Олексійовичем Порошенком у приміщенні Волинського академічного театру імені Т.Г. Шевченка (Драмтеатр) 11 січня 2018 року у кількості 300 осіб.

Громадяни хочуть поспілкуватися з Президентом України та почути його думку щодо політичних, релігійних та буденних ситуацій, які стосуються та впливають на життя українців, зокрема жителів Волинської області.

Готові на вашу вимогу надати інформацію (прізвище, ім’я, по батькові та контактні номери телефонів) щодо осіб, які хочуть зустрітись з Президентом України», - йдеться у зверненні.
Нагадаємо, в рамках підготовки до візиту гаранта голова Волинської ОДА Олександр Савченко підписав розпорядження звезти з усіх районів Волині 160 осіб для зустрічі президента у Волинському облмуздрамтеатрі та 2420 осіб на Театральний майдан Луцька для участі в «святково-обрядовому дійстві».

Списки осіб для участі у зустрічі з Порошенком, як йдеться у розпорядженні, належить сформувати з «місцевої культурної та політичної еліти, учасників АТО, депутатів місцевих рад.

В соцмережах волинян закликають прийти на Театральний майдан міста, аби особисто запитати Президента про наболіле.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Клава Показати IP 8 Січня 2019 14:34
Не треба йому Їхати до Луцька, усі владоможці першого ешелону - різних рівнів, після відвідань Луцька та Волині через нетривалий термін позбавлялися своїх посад ...
Степан (Крымчанин) Показати IP 8 Січня 2019 14:49
Ага, щщщас!
Просто Показати IP 8 Січня 2019 15:06
Претендент від УКРОПУ не пройде в президенти. Не наражайтесь на конфлікт з порохом. Воно явно вам лишнє буде.
дідо Показати IP 8 Січня 2019 15:44
Волинь вітає свого президента.
Активіст до дідо Показати IP 8 Січня 2019 17:54
Правильніше буде: Волиньщина вітає свого президента.
К.лучанин Показати IP 8 Січня 2019 16:32
АБСОЛЮТНО СПРАВЕДЛИВА ВИМОГА!!! Волиняни обирали ПРЕЗИДЕНТА та мають право спитати з нього за його діяльність в ЖИТТІ ПО НОВОМУ. В противному разі нема чого за нього повторно голосувати, як кажуть , ГУД БАЙ містер олігарх- ПОРОШЕНКО , він же за сумісництвом Президент.
Дідусь Показати IP 8 Січня 2019 16:38
Дуже правильне рішення зустрітись з президентом і запитати запитання чому такі пенсії малі недавно одержав добавку так як називає Уряд цю добавку то хай собі так добавить 16 грн то така надбавка? Хотілося б багато запитань задати Президенту і Гройсману як так що Укрзалізниця така ніщинська сервісу немає а голова який очолює Укрзалізницю живе в" маслі" машина дорога чи це справедливо ? І Укрпошта так само голова міліони получає а з простих громадян які пересилки посилок рідні стали дорогі! ,Хіба це справедливо чом Президент не боровся за час каденції з корупцією а дозволяв багатіти чиновникам владцям олігархам???
дідо до Дідусь Показати IP 8 Січня 2019 16:54
Президент не веде економічні питання. Це робота уряду, якого призначають дупутати. Так шо всі питання до волинських депутатів у ВР.
Я до дідо Показати IP 8 Січня 2019 17:46
а на фіга він здався тоді?? фуфло впарювати і побрехеньки по ТВ гнати??
скептик до дідо Показати IP 8 Січня 2019 18:41
еге ж. економічні питання порхатий вирішує в офшорах
К.лучанин до дідо Показати IP 8 Січня 2019 18:57
Ви такий "розумний" чи вмикаєш дурака спеціально? Пригадай його передвиборну програму 2014р і аналізуй тоді і з цього виходь ! Голову Уряду затверджують у ВРУ, а кандидатуру Президент пропонує ВРУ під свою програму. Гройсман прийшов після Яценюка якого потім пішли. Якщо людям стало жити гірше при такому гаранту , то його немає чого обирати повторно! Американці саме так і поступають!
факт Показати IP 8 Січня 2019 19:38
Чинуша Савченко повинен зібрати 160 баранів-дибілів зі всієї Волині на цю зустріч.Питання:"То барига їде зустрітися з волинянами в кількості 160 людей? Волинь за баригу повинна дати тих 160 голосів і НЕ БІЛЬШЕ!!!
Юрій Показати IP 9 Січня 2019 09:52
А я би не ризикував надавати усі дані про себе.Він сто процентів під ці дані кредитів набере.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus