USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

До пошуків зниклого Олексія Веремійчика залучили гелікоптер

16 Жовтня 2019 11:35
До пошуків зниклого Олексія Веремійчика залучили новий гелікоптер, який має можливість літати низько над рівнем води.

До слова, нагадаємо, чоловік зник 12 жовтня під час риболовлі з друзями.

До пошукової операції долучились волонтери, родичі та знайомі зниклого чоловіка, працівники поліції та Національного парку «Прип’ять-Стохід». Пошуки тривають 5 день.

На допомогу активістам та небайдужим, які продовжують пошуки, залучили гелікоптер, який має змогу проходити низько над рівнем водойми. З його допомогою обстежується прибережна зона, навколишня територія і озеро.

Планується, що гелікоптер працюватиме протягом дня.
Окрім того, до пошуків залучають ехолоти нових моделей, які мають більші потужності до сканування. Також обстежують територію з допомогою тепловізора.

До слова, нагадаємо, троє чоловіків, які були у човні з Олексієм Веремійчиком, дають різні свідчення і не сприяють у пошуках зниклого. Про це заявила дружина Олексія Анна Веремійчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Іван Показати IP 16 Жовтня 2019 12:06
В камашах добре прочистили? Треба по тих же місцях обійти і головне правду дізнатись у тих з ким він був. Екстрасенси б зразу знайшли !
віка до Іван Показати IP 16 Жовтня 2019 12:31
битва екстрасенсів це шоу, не вірте телевізору
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2019 12:32
По лісі ще пошукати може де прикрашали а тут комедію ламають човен перевернувся !
Лучанка до Анонім Показати IP 16 Жовтня 2019 13:31
Ви думаєте, що комусь цікаво було «ломати комедію» і сидіти годину в воді, щоб щось інсценувати? Взагалі, є простіші способи, хоча... (( P.S. На мою думку, рибалили, може ще по 100, для зігріву, випили, перевернулись, він поплив рятувати, але ж то холодна вода, одяг, взуття і т.д... (сукупність всіх цих фактів), там час на хвилини... Непогано б було, якби справді, хтось з людей, котрі мають надприродні можливості, підказав де саме шукати...
Дідо до Лучанка Показати IP 16 Жовтня 2019 16:22
МВС закупило 55 вертолетів Airbus Helicopters!! згідно реформ МВС є ще і вертолітна служба спасіння!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus