USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

До сіл Луцької територіальної громади пустять ще два маршрути

21 Грудня 2021 15:34
Оголосили конкурс на два маршрути, окрім вже наявних трьох, до населених пунктів Жидичинського старостинського округу.

Про це стало відомо під час бюджетної комісії Луцької міської ради 21 грудня.

Як поінформувала староста Галина Матвіюк, проблеми з перевезенням на території Жидичинського округу розпочались ще тоді, коли перевізники підпорядковувались Волинській ОДА.

«Підвищення тарифів спровокував конфлікт у селі Клепачів. Але на сьогодні вже є три маршрути, де організатором і перевізником є Луцька міська рада. Оголосили конкурс ще на два маршрути», – зазначила посадовиця.

З її слів, станом на сьогодні за побажанням громади відбувається коригування вже наявних маршрутів та графіків руху громадського транспорту, зокрема маршрутка липлянського напрямку зупинятиметься біля Старого ринку тощо.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що очільник Прилуцького старостинського округу просить луцьких депутатів у 2022 році відремонтувати 1300 метрів дороги від населеного пункту Прилуцьке до села Сапогове.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus