USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Долю Саакашвілі вирішуватимуть на міжнародній арені, – Литвин

5 Грудня 2017 20:44
Доля третього президента Грузії Михеїла Саакашвілі буде вирішуватися на міжнародній арені. Ймовірно, Саакашвілі змусять залишити Україну в обмін на припинення переслідувань проти нього.

Про це заявив народний депутат України Володимир Литвин в ефірі програми «Великий вечір» на телеканалі NewsOne.

Нардеп вважає, що Саакашвілі має підтримку з боку європейської спільноти, що й допоможе йому досягти компромісу з владою України і припинити розслідування проти нього.

«Доля Саакашвілі буде вирішуватися не людьми, які прийдуть на його захист, а від того, яку позицію займатиме міжнародне співтовариство. Тим більше, що є вже відповідна заява з боку американської сторони, яка сподівається, що процес розслідування цієї справи буде об'єктивним і максимально прозорим. Очевидно, що буде знайдений компроміс: в обмін на те, що Саакашвілі залишить Україну, буде припинено переслідування проти нього. Тим більше, що це - президент, який має зв'язки і підтримку, судячи з усього, в Європі", - заявив він.

Нагадаємо, 5 грудня зранку соратники Саакашвілі заявили, що у політика в квартирі невідомі вибивали двері. Екс-очільник Одещини видерся на дах будинку, де проживає, де переховувався від силовиків. Саакашвілі інкримінують сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності.

Читати ще: Затримання Саакашвілі. Головне про спецоперацію СБУ та ГПУ

Після цього політика вивели з будинку і посадили його до синього мікроавтобуса Volkswagen, проте його прихильники заблокували авто і не дали вивезти Саакашвілі. Згодом активісти пішли до Верховної ради.

Під час брифінгу Генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що діяльність Саакашвілі в Україні фінансував олігарх Сергій Курченко. Також Луценко зазначив, що у Саакашвілі - статус втікача.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АНАТОЛЬ_ Показати IP 5 Грудня 2017 21:43
міжнародникам відніше, то не нашого хлопського розуму справа
то до АНАТОЛЬ_ Показати IP 5 Грудня 2017 22:17
литвин з катєю міждународникі...Анатоль ти хто?труль той..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus