USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Допомога ОСББ та спортивні майданчики: Фонд Ігоря Палиці 8 років покращує благоустрій Луцька

19 Липня 2019 17:37
Благоустрій – це візитна картка кожного населеного пункту. Ремонт вулиць та парків, встановлення дитячих та спортивних майданчиків, а також підтримка ОСББ - Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» приділяє велику увагу розбудові та благоустрою Луцька.

Зокрема, роботи з благоустрою проведено на Театральному майдані, у Центральному парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки, на вулицях та у дворах обласного центру, йдеться у повідомленні пресслужби Фонду.

За цей час лише в Луцьку встановлено 85 дитячих та спортивних майданчиків, які стали місцем активного дозвілля та окрасою дворів. А завдяки облаштуванню в дворах багатоповерхівок 28 тенісних столів та 27 майданчиків у стилі street workout створено можливість для занять спортом поблизу своїх домівок.
Аби згуртувати людей, які прагнуть покращити життя, Фонд допоміг об’єднатися власникам квартир в об’єднання співвласників багатоквартирних будинків.

120 ОСББ, що їх було створено, а це третина від зареєстрованих у Луцьку, отримали від Фонду фінансову підтримку та можливість залучати кошти в рамках програм міської ради. Фінансування спрямовували на ремонти внутрішньобудинкових мереж та дахів, встановлення енергозберігальних вікон і дверей, індивідуальних теплових пунктів, лічильників тепла тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus