USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Реконструкція стадіонів, турніри та змагання: Фонд Ігоря Палиці 8 років допомагає розвивати волинський спорт

15 Липня 2019 12:09
Фізична культура і спорт є одним з пріоритетних напрямків роботи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Упродовж восьми років у рамках програми «Волинь спортивна» Фонд створює можливості для всебічного розвитку волинян, розбудовуючи спортивну інфраструктуру Луцька й області, інформує прес-служба Фонду.

Важливим етапом у розвитку волинського спорту стала реконструкція легкоатлетичного комплексу стадіону «Авангард» у 2015 році. Завдяки цьому «Авангард» (один із двох стадіонів в Україні) отримав ІІ категорію спортивної споруди за вимогами Міжнародної федерації легкої атлетики IAAF. Це дозволяє проводити національні та міжнародні легкоатлетичні змагання, організовувати навчально-тренувальні збори збірної команди України з підготовки до чемпіонатів Європи і світу та Олімпійських ігор. Сьогодні стадіон «Авангард» та стадіон СНУ «Спортивне ядро» гуртують і професіоналів, і аматорів, яких об’єднує прагнення розвивати силу та витривалість, дбати про здоров’я і досягати нових перемог.
Мета Фонду – створити належні умови, аби лучани могли займатися фізичною культурою та спортом. З цією метою Фонд профінансував капітальний ремонт басейну дитячо-юнацької школи №1, що в мікрорайоні Вересневе, врятувавши приміщення від повного руйнування, та долучився до реконструкції стадіону, придбавши глядацькі трибуни.

Традиційно Фонд підтримує проведення змагань з різних видів спорту, відзначає перспективних спортсменів Луцька й області, сприяє їхній підготовці до Олімпійських ігор. Спеціальний проект «Спортивна ліга Луцька», в рамках якого Фонд щорічно організовує волейбольні та мініфутбольні турніри серед школярів, з 2018 року доповнився змаганнями серед учителів та батьків учнів луцьких шкіл. Кожен такий захід – справжнє спортивне свято з позитивними емоціями організаторів, школярів, їхніх батьків та вчителів. А завзятість та наполегливість, з якими діти підходять до змагань, результати, що їх демонструють, ще раз доводять: на Волині росте гідна зміна іменитим спортсменам сьогодення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
аматор Показати IP 15 Липня 2019 12:50
W.C. вже зробили???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus