USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Доробки та характеристики преміального iPhone 14 Pro Max*

5 Лютого 2023 18:15
Презентація iPhone 14 Pro Max – це величезна подія у світі сучасних мобільних телефонів. Люди, які вже стали власниками цієї новинки, підтвердили, що техніка стала значно важчою, ніж попередня модель, завдяки збільшенню та додаванню величезної кількості функції. Суттєво підвищилася кількість пікселів на основній камері, що покращує якість знімання.

Технічні характеристики iPhone 14 Pro Max

Якщо враховувати лише зовнішній вигляд, то він не надто змінився. Проте замість набридливого чубчика з'явилася цікава капсула, яка вважається мультимедійною. З її допомогою вдається дізнатися про сповіщення та повідомлення, які надійшли.

Характеристики iPhone 14 Pro Max

Основна відмінність iPhone 14 Pro Max, що можна знайти за посиланням https://comfy.ua/smartfon/brand__apple__seriya_smartphone__apple-iphone-14-pro-max/ від попередньої моделі – це збільшений розмір, а також вага. Вона збільшилася на 36 г. Це стало можливим завдяки використанню більш потужного акумулятора, який тепер довше тримає заряд.

Проте у збільшених розмірів є і недоліки. Зокрема це не зручність використання великого iPhone 14 Pro Max для горизонтального знімання. Практично неможливо це робити однією рукою, через збільшений розмір та велику вагу пристрою.
Тому, якщо ви використовуєте телефон для зйомки відеороликів, варто скористатися штативом або спеціальним тримачем. Оптимальний варіант – це встановити пристрій на триногу.

Особливості камери в iPhone 14 Pro Max

Головний сенсор камери значно збільшився у розмірах. Завдяки цьому в 4 рази збільшилася кількість пікселів. iPhone 14 Pro Max доповнений 48 Мп основною камерою, яка має ширококутний об'єктив. Також камера доповнена спеціальним автофокусом та матричною стабілізацією, завдяки чому фото навіть під час руху чіткі та не розмиті. Трохи змінилася діафрагма головного об'єктиву, через використання технології Dual Pixel.
Трохи збільшився розмір екрана. Це стало можливим завдяки зменшенню рамок. Процесор має 6 ядер та 6 ГБ оперативної пам'яті. Компанія Apple запропонувала смартфон, який розрахований на дві сім-карти, що дозволяє обирати між улюбленими тарифами. Фронтальна камера також отримала доповнення та покращення. Вона розрахована на 12 Мп та оснащена автофокусом. Пристрій підтримує швидку зарядку, з використанням спеціального магнітного пристрою. На жаль він не додається у комплекті до пристрою, але його можна придбати за невеликі гроші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Джек Показати IP 5 Лютого 2023 19:22
То нічого що він вийшов пів року тому?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus