USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дорогу біля Луцька відремонтують за 106 млн

10 Квітня 2021 08:27
Капітальний ремонт автомобільної дороги державного значення Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ має завершитися до кінця року.

Відкриті торги для пошуку підрядника на платформі Prozorro оголосила Служба автомобільних доріг у Волинській області. Тендерні пропозиції прийматимуть до 24 квітня, аукціон розпочнеться 26 квітня.

Очікувана вартість робіт становить 106,493 млн грн. Йдеться про капітальний ремонт дороги на ділянці 13,05-16,22 км (орієнтовно від села Дачне в напрямку міста Ківерці).

Роботи включатимуть звалювання дерев, корчування пнів, зрізування чагарника, холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, розробку ґрунту, розбирання старого покриття, засипання траншей, влаштування дорожнього покриття та основи, укріплення узбіччя, улаштування водоскидних споруд, улаштування гідроізоляції штучних споруд, розчищення та укріплення русла, влаштування дорожнього одягу, розлив бітумної емульсії, улаштування тротуарів, встановлення дорожніх знаків тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність працівників відповідної кваліфікації, документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт та обладнання, зокрема автогрейдерів, бортових автомобілів, самоскидів, асфальтоукладальників, бульдозерів, екскаваторів, дорожніх котків, кранів та ін.

Гарантійний термін на покриття становитиме 5-8 років.

Нагадаємо, на Волині цього року планують відремонтувати низку міжнародних, національних, регіональних та територіальних автошляхів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
11 Показати IP 10 Квітня 2021 08:37
До грибного сезону вспіють???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus