USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Доза алкоголю перевищила норму в 15 разів: на Волині мопедиста двічі протягом години ловили п’яним

1 Квітня 2023 23:34
На Волині судили мопедиста, якого двічі протягом години ловили п’яним під час водіння.

Про це стало відомо з постанови Турійського районного суду.

Правопорушення трапилося в селищі Луків 24 лютого. Водій Сергій К. керував мопедом «Сабур» без номерного знаку в стані алкогольного сп’яніння о 13.31. Драгер показав результат 3,11 проміле, що в понад п’ятнадцять разів перевищує норму алкоголю в крові.

Через годину, о 14.33, мопедиста зупинили вдруге на автодорозі М-07 (468 км). Цього разу драгер показав трішки менший результат – 3,07 проміле.

Під час розгляду справи чоловік заперечив свою вину, мовляв, драгер не міг показати такий великий результат. Але докази були неспростовні, тому суд оштрафував його на 17 тисяч гривень та на рік позбавив водійського посвідчення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Адвокат Показати IP 2 Квітня 2023 10:46
То він їхав по дорозі в колоні за транспортними засобами, водії яких були поголовно п'яні ! За ними тягнувся шлейф перегару та алкогольних випарів ! А тверезий полішук не маючи технічної можливості їх обігнати через суцільну подвійну лінію на мопеді "Сабур" мусив дихати їхніми поноднормативними алкогольними вихлопами і надихався аж до 3,07 проміле. Так шо дії поліції є упередженими, а полішук просто став жертвою обставин. Поняти і простити ! Він сказав, шо більш не буде !
Корупція Показати IP 2 Квітня 2023 12:46
Чому поліція його відпустила керувати далі після першого затримання? Це злочин!
Місцевий до Корупція Показати IP 2 Квітня 2023 18:02
Менти не затримують,а телефонують колегам під...м і тому інші маючи дані на транспортний засіб,зупиняють і проводять знову зупинку,але за понад 30к,і третій раз можна,але такого в практиці поки не було за годину дві маю на увазі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus