USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Доза алкоголю перевищила норму в 7 разів: на Волині у водія на рік відібрали посвідчення та оштрафували на 17 тис.

5 Лютого 2022 18:33
На Волині судили водія, якого спіймали п’яним за кермом. Чоловік відхрещувався від п’яного водіння, але за рішенням суду заплатить 17 тисяч гривень штрафу та проведе рік без водійського посвідчення.

Про це стало відомо з постанови Іваничівського районного суду Волинської області.

Згідно з протоколу про адмінпорушення 17 січня після опівночі водій керував автомобілем ВАЗ – 2109 у стані алкогольного сп’яніння, рухаючись вулицею Валовою в смт Іваничі. Огляд на стан сп`яніння проводився на місці зупинки. Результат «Алкотесту Драгер» показав 1,47 проміле.

Водій у суді намагався всіляко «відмазатися» від п’яного водіння. Він розповів, що того вечора був зупинений працівниками поліції за те, що в нього не підсвідчувався номерний знак. Пізніше працівником поліції було запропоновано пройти йому огляд на стан алкогольного сп'яніння. Він спочатку відмовився, оскільки працівник поліції приніс алкотест уже з наявним на ньому мунштуком, однак пізніше продув алкотест. З показником апарату був не згідний. Зі слів водія, працівники поліції дали йому напівзаповнений протокол, пояснення писали самі, а йому лише дали підписати.

Проте суд, дослідивши докази, прийшов до висновку, що вина водія доведена повністю. Йому призначили штраф у розмірі 17 тисяч гривень, а також на рік позбавили водійського посвідчення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus