USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Дуров прокоментував масштабні збої в Telegram

29 Березня 2018 13:55
Керівник Telegram Павло Дуров прокоментував масштабні збої в роботі месенджера. За його словами, неполадки спричинені відключенням електрики в Європі.

"Відключення електрики на серверах в Європі викликало проблеми. Ми працюємо над цим, але багато що залежить від провайдера", – пише Дуров на своїй сторінці у Twitter.




"Інженери центру обробки даних скажуть, що світло незабаром подадуть, тому тримаємо кулаки!", - дописав він.




За станом на 14:20 месендер відновив роботу в Україні.

Нагадаємо, сьогодні по всьому світу з 11 ранку виявили проблеми в роботі месенджера Telegram. У компанії вибачаються за незручності.

Користувачі мали проблеми з підключенням до месенджера (57%) і відправкою повідомлень (42%). Найбільше з проблемами стикалиься користувачі в Росії, Італії, Іспанії, Франції, Великої Британії, Україні, Казахстані. Труднощі спостерігалися і у користувачів зі США, Малайзії, Індії, Бразилії та інших країн.

Як повідомляють Факти, між Дуровим і ФСБ зараз йде “війна”. Чи пов’язано це з сьогоднішнім збоєм, поки не ясно. Є ймовірність, що на месенджер спеціально провели кібератаку. Але Дуров стверджує, що проблема з електрикою на сервері, на якому лежить Telegram.

Так, 20 березня Верховний суд визнав законним наказ Федеральної служби безпеки, який встановлює процедуру передачі спецслужбі ключів для розшифровки листування користувачів.

Відразу після цього Роскомнадзор зобов’язав месенджер протягом 15 днів надати ФСБ необхідні дані. В іншому випадку за чинним законодавством Telegram загрожує блокування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus