USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Два нових тролейбуси передали на баланс Луцькому підприємству електротранспорту

21 Жовтня 2020 15:33
Два новеньких тролейбуси «Богдан», які вже завтра виїдуть на вулиці міста, передали на баланс комунальному Луцькому підприємству електротранспорту.

Про це йшлося 21 жовтня під час дистанційного засідання позачергової 95 сесії Луцької міської ради.

На розгляд депутатів винесли питання «Про передачу майна в рамках проєкту «Оновлення інфраструктури електротранспорту міста Луцька Волинської області».

Заступник керівника департаменту економічної політики міської ради Сергій Омельчук розповів, що цей проєкт рішення запропоновано на розгляд депутатам тому, що, згідно з проєктом із Європейським інвестиційним банком, сьогодні місто отримало два нових тролейбуси.

«Оскільки позичальником є виконавчий комітет Луцької міської ради, то ми мусимо передати їх нашим рішенням на баланс комунального підприємства «Луцьке підприємство електротранспорту», – сказав він та додав, що завтра тролейбуси будуть готові вийти на маршрут.

Нагадаємо, Луцьк отримав два перших тролейбуси від компанії «Богдан Моторс». Так, 21 жовтня виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт і керівник ДП «Автоскладальний завод №1 АТ «АК «Богдан Моторс» Дмитро Писаний підписали документи про передачу місту транспортних засобів.

Контракт на постачання 29 нових тролейбусів із заводом міськрада підписала у квітні. Решту транспортних засобів місто має отримати до кінця наступного року.

Нові рогаті – тихі, екологічні й економічно вигідні, обладнанні кондиціонерами, USB-зарядками, WI-FI,відеоспостереженням і відеореєстраторами, мають м’який салон та доступні для людей з інвалідністю.

Також місто подало заявку на нову міжнародну програму фінансування, яка передбачає отримання коштів на придбання 30 тролейбусів, шість із яких матимуть автономний хід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus