USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Дві громади на Волині отримали 1,5 млн на обладнання шкільних кабінетів математики

14 Травня 2021 20:27
Турійська та Затурцівська громади отримали сертифікати від Асоціації міст України на обладнання шкільних кабінетів сучасним програмним забезпеченням у рамках проєкту «Подолання цифрової освітньої нерівності».

Згадані сертифікати вручив виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан під час засідання Волинської регіональної платформи на тему: «Актуальні питання становлення ОМС в умовах нового адміністративно-територіального устрою». Такий виїзний захід на Волині, до слова, зініційований народним депутатом Вячеславом Рубльовим.
Під час вітального слова Олександр Слобожан вручив сертифікати головам Турійської та Затурцівської громад. Зокрема, Турійська громада отримала 1 мільйон гривень, а Затурцівська – 500 тисяч. Турійська громада за ці кошти зможе замовити сертифіковане обладнання для кабінетів математики у своїх школах. Для Затурцівської громади сертифікат використають на обладнання чотирьох кабінетів початкової освіти і двох кабінетів математики.
Проєкт «Подолання цифрової освітньої нерівності» реалізується Асоціацією міст України в рамках Меморандуму з Міністерством цифрової трансформації щодо об’єднання зусиль в питаннях цифровізації освіти.
Реалізація даного проєкту має на меті сприяння підвищенню рівня надання освітніх послуг в громадах. Цифрова трансформація освіти дозволить місцевому самоврядуванню впровадити навчальні та інформаційні програми та курси, освітні проекти, спрямовані на підвищення рівня цифровізації в громадах.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Травня 2021 21:01
раніше для 3 місця на Всеукраїнській олімпіаді з математики вистачало дошки та крейди. зараз виявляється потрібні сотні тис.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus