USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Бидло, клоун та неадекват», – соцмережі розлютила заява Барни про захоплення «Буковелю» та «1+1»

3 Жовтня 2018 17:57
Нардепа Олега Барну українці в соцмережах назвали маргіналом із завищеною самооцінкою, клоуном і «двійником Поліграфа Шарікова». Таку реакцію спричинила заява Барни про необхідність захоплення курорту «Буковель» та каналу 1+1, журналісти якого спіймали нардепа на кнопкодавстві.

2 жовтня журналісти телеканалу 1+1 зняли на відео, як депутат від президентської партії БПП «Солідарність» голосує від чужого імені, на що не має права. Коли журналісти поцікавилися, навіщо він це зробив, той відповів брудною лайкою:

«Ти якого х** до мене підійшов? На х*й пішов, бігом, пі****с, бл**ь! Ти що, нетрадиційної орієнтації?» - сказав нардеп журналісту.

Наступного дня під час брифінгу Барна не лише не вибачився за свої слова і вчинок, але й почав недолуго виправдовуватись. Наостанок заявив про необхідність рейдерського захоплення курорту «Буковель» та телеканалу, який спіймав його на брехні.

Читати ще: Нардепа від БПП «Солідарність» Барну вимагають позбавити депутатства. Заява

Заява нардепа викликала в користувачів соцмереж однозначну реакцію. Його назвали дешевим клоуном, популістом та брехуном. Чимало користувачів засумнівались в психічній адекватності особи.
Відзначимо, що нещодавно пранкери показали, як Барна торгує своїм голосом у ВР. Розголос «угоди із Ігорем Кононенком» на 80 тисяч доларів за проданий голос – просто розлютив обдуреного депутата. Через викриття цього факту, той почав звинувачувати усіх журналістів в продажності, при цьому так і не спростувавши документально факт розмови про продаж свого голосу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анатоль_ БІДЗЮРА Показати IP 3 Жовтня 2018 18:48
"Барна", по-чеськи - баран.
свр до Анатоль_ БІДЗЮРА Показати IP 6 Жовтня 2018 20:39
бараны этих избрали.......баранов
Микола Показати IP 6 Жовтня 2018 11:10
Оце вся сущность порохоботів він як і його лідер все що не мовчить закрити розчавити
Тарас Показати IP 6 Жовтня 2018 12:38
Барна - честь і совість нашого парламету
Андрэ стеллс Показати IP 6 Жовтня 2018 14:04
Более не о чем говорить???
Chipset Показати IP 6 Жовтня 2018 20:23
В Европе за такие выходки мандат на стол добровольная отставка во избежании судебных расследований.А у нас всё можно потому что Украину кроме как в Сомали больше никуда не приймут.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus